Nekem (nekünk) a lánckerék alatt van.
Ráadásul még egy dekni csavar is pont ott van ahol a legrosszabb. Lehet, hogy csak a lánckerék alsó részére tudom tenni a tűt
Középsztender, 1-es, bőgáz, pár csepp olaj és máris látni fogod az eredményt
Mikor magam is belevágtam ebbe a most már igen csak csepegős történetbe, fogalmam sem volt hogy mennyi időt el lehet vele baszni, és attól függetlenül hogy kész lett a sajátom további értékes hónapokat szántam a fejlesztésekre. Persze csak egy bizonyos célközönséget céloztam meg vele, akiket érdekel az hogy hogy néz ki a motorjuk, és nem csak a felszinen, hanem a deklik , és burkolatok alatt is. Mivel igen közel vagyok az adagolástechnika kicsin tüzéhez, tömérdek pumpa, szelep, és adagoló esett ki a kezemből még annak ellenére is hogy akár ingyen is volt. Persze közben sok okos praktikus dolgot találtam a tökéletes csepegtetőhöz. De a német srác pumpáját elég nehéz kenterbe vágni! Pedig olyan preciziós fogaskerék szvattyúim is voltak, amik ékszernek számítanak, csak alkar vastagságú motor hajtotta volna meg ... Szóval újra feltalálni a melegvizet nem hiszem hogy túl nagy ötlet. Bár ha eddig csak hideg volt, bizonyára előrelépés. Nekem elég nehéz lenne összeegyzetetni egy preciz motort órmótlan alkatrészekkel. Kb mint a samarablokkos motor a videportálon. Szóval mielött nekiállnátok a siliciumgyártásnak, majd majd a mágnesszelep vezérléséhez tudjatok chippet is készíteni, én elgondolkodnék azon hogy vegyek 20 €-ért egy MCCOI vezérlést és összeforrasszam, és már is út alapú vezélésetekl lesz és nem MZ olajtócsás filingű idővezérlésetek. és innen már csak egy ugrás a 46.5€-os profi pumpa a német sráctól. És ekkor még mindig ragaszkodhatdtok mereven a Lada gyár páratlan vonalú alkatrészeihez.
Szerintem a Mccoit ki kell érdemelni! el kell jutni olyan szintre hogy arra szükséged van. addig marad a véget nem érő probálkozás. Én például csak azokkal fogalkozom akik képesek átlátni a cucc működését , ha nem akkor inkább nem segítek, mert csak magukkal együtt lejáratják a terméket is.
Üdv
István