Olyan brutálisat buliztunk az este a munkatársaimmal, nem tudom hogy fogom kiheverni. Pörög velem az egész szoba. Egy laza kis bowlingozásnak indult, aminek egy szörnyű alkoholizmus lett a vége. Jézusom, nem is tudom hol van pontosan a kocsim, útra is kellene kellnem, ha jol emlékszem egy járdaszigeten hagytam, megyek megkeresem.
úgy lett a selejtezés , hogy egyszer beleraktam régen egy szűrőt...hát abba többet nem kellett belerakni semmit ....így lett iparicentrim belőle a műhelybe
elég keményen odacseszett neki a mátra is, du utánna még ithon rátettem egy lapáttal, úgyhogy már nem olyan szép mint a képen de így is szeretem
. Azért ha elhozod szóljál. Kipróbálhatnánk égymásét.
Esik az eső! Bár már motoroztam esőben... és a felszerelésemben nem is áznék át... mégis... csak várok egy kicsit.
És féltem a "kompjutöröm" is a beázástól.
Viszont mivel a múltkor sajnos elszakítottam a km spirálom, így le is szereltem az órát és átszereltem a helyére a computert.
És rendszámom rögzítésére is kitaláltam egy jónak tűnő verziót. 1 perc alatt rögzíteni tudom a rendszámom és le is tudom venni elég gyorsan.
Szóval, ha kell - mondjuk muszáj városba bemennem pl. tankolni - akkor fel tudom dobni gyorsan.
Terepen pedig ugye azt tudjuk, hogy rendszám nélkül közlekedünk!