amikor elváltunk én nem mentem haza
hanem visszamentem a pályára végig a keritéses katlanig és onnan elmentem a speciálra oda-vissza
a dugó áljon be a drzén ha nem igaz
speciál visszafele necces volt
elkezdett szemerkélni az esö
és még hazafelé kimentem a péceli siratóra és a két crosspályára is 97km mentem ma is
6 ra értem haza
Hát azt mondta doki néni, már szabad mindent csinálni. Voltam lent edzésen és sikeresen popón rúgtak
De már jól vagyok mester! Készen állok a kiképzésre
Kemény vagyok mint a gumicuki
Muszáj keménykedni... kaptam egy elég pontosra sikerült találatot a bibis részemre és most fájós
De ez nem tántorít el semmitől. Remélem jövőhéten meg lesz a gép és akkor megyek veled dagonyázni sárban, esőben, mindenen át
uuuuuuuuuuuuuuu baszki ez nem jó
mielöbbi jóbbulást csörges ha már oké vagy
ma amugy épp jó volt a pálya egy kicsit csuszot de nem vészes azért lehetett tempozni
Bocs, hogy nem tudtam menni ma, de sajna még 1,5 hét után is így néz ki a lábfejem, azon a héten valami rontás lehetett a Ferihegyi pályán...
Egyenlőre csak a bicegés megy, de remélem hamarosan csatlakozni tudok majd valamelyik hétvégén!
de
hanem visszamentem a pályára végig a keritéses katlanig és onnan elmentem a speciálra oda-vissza
a dugó áljon be a drzén ha nem igaz
speciál visszafele necces volt
elkezdett szemerkélni az esö
és még hazafelé kimentem a péceli siratóra és a két crosspályára is
6 ra értem haza
drz07 ,saraz ,Balázs és szerény személyem
sajnos nem tudom
Holnapot tudod már?
Merre voltatok?
No mindegy.... csak legyen már mocim. Már minden megvan, csak moci kellene
ki volt ? elintézem
szét karatézuk
De már jól vagyok mester!
mi csináltál?
Muszáj keménykedni... kaptam egy elég pontosra sikerült találatot a bibis részemre és most fájós
De ez nem tántorít el semmitől. Remélem jövőhéten meg lesz a gép és akkor megyek veled dagonyázni sárban, esőben, mindenen át
mielöbbi jóbbulást csörges ha már oké vagy
ma amugy épp jó volt a pálya egy kicsit csuszot de nem vészes azért lehetett tempozni
Bocs, hogy nem tudtam menni ma, de sajna még 1,5 hét után is így néz ki a lábfejem, azon a héten valami rontás lehetett a Ferihegyi pályán...
Egyenlőre csak a bicegés megy, de remélem hamarosan csatlakozni tudok majd valamelyik hétvégén!
Vigyázatok magatokra!