de, ha rád vernek az utolsó pillanatban még mindig megveheted a buy now-val egy másik árverésen!
Úgy csinálod, ahogy akarod.
(Én igen sok mindent vettem már az e-bayen - több mint 1000 EUR-t költöttem ott el... )
viszont a licitesekkel sokkal olcsóbban el lehet hozni sokszor a cuccokat!
Egy példa: karácsony előtt vettem 2 póker zseton szettet (500 db-os, 11.5 grammos)
a fix ár: 17.95 EUR volt,
a licites verzióban - ugyanattól az eladótól, ugyanolyan cuccot - megvettem 5,5 EUR-ért majd egy másikat 6,5 EUR-ért.
Szóval időnként - ha van egy kis ideje az embernek - érdemes licitálgatni
Fontos, hogy az utolsó néhány percben kell elkezdeni licitálni és az utolsó pillanatokban még rádobni egy licitet a biztonság kedvéért.
hát ja a profik így dolgoznak várjál mutatok egyet cimborám munkája de Qva jól néz ki :
egy pár és az ő hátuk : http://images.iwiw.net/0701/us... sztem bitang jól néz ki :)
Heló!
Most vettem egy DR350 S es motort és az a hibája hogy berugom elindul ketyeg de ha gázt húzok leáll:(
Persze melegítés után.Kitakarítottam a karbit és alégszűrőt.valaki ha tud valamit mi lehet segítsen:köszi
Nálam is hasonló volt a szitu....mi kitaláltuk hogy mi legyen a bal lábomon...egyenlőre térdtől lefele..kicsit rászalad a lábfejemre is...szóval a srác megrajzolta...többször átbeszéltük...módosította...
Azt hozzá kell tenni hogy nagyon jó barátom..és bíztam benne...
Mikor elkezdte kontúrozni meg felrajzolni nagyjából..persze ez már tetkó...az első 3 alkalommal nem tudtam hogy az lesz e amit a képen láttam..fostam is...de nem is mertem szólni...hogy bazzeg ez mi? ez hova megy? stb... meg mindegy is lett volna hisz összekarcolta a fél lábam....de ő látta...mer kibaszott profi...és pár alkalom után én is láttam... kezdődött szépen kirajzolódni... szerintem zsír lett nem bántam meg...
Yoshi oldalán 98-100rugó ez a rendszer...ezek szerint kb 20ér hozták be meg ment rá a vám?
Hogy tok ilyet szerezni? Honnan? HEEEELP ennyiér kell egy...itthun mindenhol 160 körül megy
hello
engem a vasarlas menete erdekelne
hol vetted ?
mennyivel olcsobb mint nalunk ?
mennyi ido alatt ert ide ?
kulon ceggel hozattad vagy maga az aruhaz kuldte el ide ?
mibe kerult a posta?
elore is koszi
hallod ebayen ezeket is "fillérekért"adják :o
csak azon filozok merjek e ilyet kockáztatni mert ezt csak felkéne probálni =/
Télleg...
Elmentem a számod...és valamikor felhivlak..de ha jobb idő lesz...valamikor átugranék megsasolni...meghallgatni....megoldható?
Én Kalocsán lakom.
Bajai vagyok.
Nagyon szivesen segítek hívj fel.:06-20-5-636-213
Üdv BoB.
Úgy csinálod, ahogy akarod.
(Én igen sok mindent vettem már az e-bayen - több mint 1000 EUR-t költöttem ott el...
a buy it now meg fixbe annyi és nm lehet az,hogy rádvernek uccsó pillanatba :P
Egy példa: karácsony előtt vettem 2 póker zseton szettet (500 db-os, 11.5 grammos)
a fix ár: 17.95 EUR volt,
a licites verzióban - ugyanattól az eladótól, ugyanolyan cuccot - megvettem 5,5 EUR-ért majd egy másikat 6,5 EUR-ért.
Szóval időnként - ha van egy kis ideje az embernek - érdemes licitálgatni
Fontos, hogy az utolsó néhány percben kell elkezdeni licitálni és az utolsó pillanatokban még rádobni egy licitet a biztonság kedvéért.
hát ja a profik így dolgoznak várjál mutatok egyet cimborám munkája de Qva jól néz ki :
egy pár és az ő hátuk :
http://images.iwiw.net/0701/us... sztem bitang jól néz ki :)
Most vettem egy DR350 S es motort és az a hibája hogy berugom elindul ketyeg de ha gázt húzok leáll:(
Persze melegítés után.Kitakarítottam a karbit és alégszűrőt.valaki ha tud valamit mi lehet segítsen:köszi
bár én FMF párti vagyok nekem azoknak jobban bejön a hangja.
Azt hozzá kell tenni hogy nagyon jó barátom..és bíztam benne...
Mikor elkezdte kontúrozni meg felrajzolni nagyjából..persze ez már tetkó...az első 3 alkalommal nem tudtam hogy az lesz e amit a képen láttam..fostam is...de nem is mertem szólni...hogy bazzeg ez mi? ez hova megy? stb... meg mindegy is lett volna hisz összekarcolta a fél lábam....de ő látta...mer kibaszott profi...és pár alkalom után én is láttam... kezdődött szépen kirajzolódni... szerintem zsír lett
Hogy tok ilyet szerezni? Honnan? HEEEELP ennyiér kell egy...itthun mindenhol 160 körül megy
Engem is érdekelne hogy zajlott le a dolog? Most szeretnék ilyen rendszert....
Segíts nekünk....
az mennyi volt?
1 Hónap alatt jött meg.
Itthon 145e alatt nem kaptam ajánlatot.
engem a vasarlas menete erdekelne
hol vetted ?
mennyivel olcsobb mint nalunk ?
mennyi ido alatt ert ide ?
kulon ceggel hozattad vagy maga az aruhaz kuldte el ide ?
mibe kerult a posta?
elore is koszi
A saját adatlapodra is felrakhatod!
Az én címem.: mobilcentrum@emitelnet.hu
Köszi az elismerést.
Intézem a hangot.
Üdv.BoB.
Az Áfa és a Vám 25e ft volt rá.
A rugóstag gyári.
Üdv BoB.