Ha az, hogy túl zajos-e a motorod, vagy hogy normális-e a hangja, azt így leírás alapján meglehetősen nehéz megállapítani!
!Még új vok ezen a téren!Lenne kérdésem!Szeretnék venni egy Suzuki DRZ 400 Sm-t!Az a kérdésem hogy:Mennyit eszik 100 Km-n?Olajat és egyéb dolgokat mennyi időnként kell cserélni?Megnéztem már pár helyen de mindenhol mást irnak......Ti tapasztaltak vtok és aki tud az irja le dióhéjban ha kérhetem!Köszi előre is!
Az én tapasztalataim...már ha a 8000km annak számit :-)...nagyon jók.
Az hogy mennyit eszik rajtad múlik....volt hogy egy túrázós társasággal....80-100néha kicsit több km/h-ás tempónál 3,5 körül evett
mostanság ahogy hozzászoktam a géphez és egyre jobban "nyúzom" többször volt hogy rátankoltam biztos ami biztos...és joltettem mert 110-120km után belement 8-9 lityi...ami minnyá 6-7-7,5 lityi 100on...de itt télleg "használtam"....az átalgot egy kellemes...néha állat motorozós stílus mellett 5-6 közé mondanám...
Eddig két szervizen vagyok túl....semmit nem kellett hozzányúlni...cserélni...stb...ja de :-) a kilóméterspirál kirázódott/kicsavarodott az órából....visszatettem 2.143 perc alatt :-)
Az olajat nem sajnálom tőle...megkapja a drága olajat...és a srácok a full gas(szekszárd) és a blackmotors-nál(bp) is azt mondták hogy fölösleges az idő előtti olajcsere mert nem használódik el...az 5-6ezres intervallum tökéletes....persze nem versenykörülményekre gondolok...ott indokoltabb a sürü olajcsere az igénybevétel miatt...
asszem ennyi