Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva ami számot adtál az nem tudom hogy jó-e mert a srác
csak valami honda tárcsát árul párba
és nem gyárt ilyeneket
Szívemből szóltál Barátom.
Annyira nem törik. Többrétegben rakják össze közé meg spec anyagot raknak mikor vákumozod abban folyik végig a mugyanta.Ha jol rakod öszze olyan mint az acél.Tommy400 nak a oldal dekniét karbon-kevlárral lenyomtuk tökéletes.Nekem meg már kétszer benyomta a váltokar. Keres rá a www.youtube.com-mon. a carbon szóra.
Biztos jól fog kinézni
Csak vigyázz, mert az sokkal könnyebben eltörik, mint ezek a fröccsöntött műanyagok, úgyhogy onnantól nem szabad elesni
Utána járok. :) DRZ full karbon a cél.Csak lassan készül.
Kérdezd meg a másik társaságot is, hátha olcsóbbak...
A nuvijához járok én is.

Nem tudom, keresztfateromék adták az anyagokat hozzá (ők ezzel foglalkoznak)...de sztem itt vagy itt vették ők is...
Meg van a válasz. Mennyiért veszed a karbont?A sima zsákszövésüt 5000 valamennyi volt mikor készült a dobom.A másikat meg 15000ft/nm.Csak azért kérdem mert a két hütőtakarot fullra megcsinálnám karbonból.
Én voltam.

Amúgy van olyan funkció hogy "válasz erre", ha használod akkor könnyebben értelmezhető lenne hogy mire reagálsz
GD

Hali néztem a karbon könyvtáradat.Te csinálad?
Ezt ki mondta
Én jártam már úgy hogy a "márkás" cucc nem ért egy kalap macskaszart se...szóval az - sajnos - egyáltalán nem igaz hogy ami "márkás" az biztosan jó is
Vajon a sajátkészitésü nem nyitott Karbon dobomat vajon mennyiéert lehetne eladni? És ha teszek valami menő matricát rá ja és ha végre letakaritanám?
Most szolt a koléga. :) A házilag gyártott tárcsa vizzel vágott.És 60.000 km-nél raktam a mocira.Még nem nagyon van megkopva. :) Kétszemélyel stopizok vele. :)Bármien bettéttel.:)Nem tudom miért csak az a jó itt Magyarországon amin nagybetükkel van valami ráirva?
100e huf? az smszett?
ha hétvégéig ráér én megvenném,addigra jön meg a pénzem.(remélhetőleg)
Hali!

Sajna nincs. Amúgy ez a dynojet kit melléklete. Ott láttam ezt a rajzot, és honlapjukon is fenn volt. Gondoltam segít. Csak egy címem van, ahol robbantott ábrák vannak:
link
Azért meg jegyzem a tegnapi témához:Ha tehetném vinném kötelezöre a mocit,de nem tehetem.Minden jó rajta még most is. :) Ami gondvan azt meg oldom én is.Röhelyes pénzeket kérnek el a kötelezöre is nem hogy ha meg is áll.A 6000 kötelezöre 25ezret kértek volna.kérdeztem ebben mivan hát borzaszto választ kaptam.szinte semmi.olajra aztmondták ráér cserélni a következönél.
én látom és tudom is,de én nem akarok venni SM szettet
egyedi a gépsárkányom vegyitve van tehát hybrid
és ezért ES
Az a valaki én voltam,és nem ok nélkül.Rólam meg csak halkan .
Köszi szépen a segítséget Helles!
Nincs még néhány ilyen okos kis doksid DRZ-hez?
Megköszönném, ha lenne!
És amúgy mivel férek oda a Fuel Mixture állító csavarhoz?

Köszi még egyszer, éljenek a Tolna megyeiek!
ELADÓ!
Teljesen új ruhaszettek és bukók eladók rendelésre!Szállítási idő kb 14-18 nap!
2010-es Answer RockStar ruhaszett(fehér,sárga-fekete): 53480Ft
2010-es Answer RockStar bukó: 53480Ft
A szett és a bukó egyben: 87960Ft
2010-es Onael Monster ruhaszett: 54900Ft
2010-es Monster Bukó: 59640Ft
A szett és a bukó egyben: 95727Ft
Plussz!
Külömböző kiegészítők Monster és RockStar:
-Sapkák
-Pólók
-Kabátok
-Matricák
Ga
rantáltan nem találsz itt magyarországon ilyen cuccokat, nem fognak ilyen cuccban a pályán elmenni meletted!

Részletek itt a fórumon vagy mail vagy telefon!
Elérhetőségeim:
Mail.: izirajder2005@citromail.hu
Tel.szám: 06306358366
Köszi! Nem értem, hogy ezek a ráfok mitöl ilyen drágák. az árukon kocsira kapsz 4 db új könnyűfém kereket!Ha átfűzöd a gyári agyakat, úgy tényleg olcsóbb, csak akkor nem marad cross kereked, ez a gáz!