Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béci DRZ
szerelési könyv nem irja,ez az egyetlen dolog amit nem szedtem még szét
BéciDRZ

Melegiteni?Hát nem bizti hogy jó.Marhaság,de bevált dolog ha mindenkötél szakad akkor végy colát ted bele és másnapra lád csodát.
A hátsokerekem tavasszal igy jött ki.Berodat a távtarto az agyban.Már a
Gumis szétakarta verni a kerekem.
inkább hagyd úgy ha lehet haverom csúnyán beszivta vele
csak ö kénytelen volt ezt kiszedni mivel ki kellet venni neki a blokkot
én is gondoltam kiszedem a tengelyt
de inamba állt a bátorság
Ml
valószinű annyi kosz van benne,hogy nem tudod megmozditani,holnap vigyek szerszámot hozzá?
sm gyári tárcsája 310mm
noozsid

Arra gondolsz hogy összement?Hát mi lelkesen legyártatuk a 320as tárcsát de lehet hogy csak nekünk van rajta 310-es.Beraktuk és nem mozdult a kerék.
Sziasztok!
Hát én jól megszívtam a DRZ-vel!
A fórumot olvasva kitaláltam,hogy én is kiszedem a lengővillát hát ez egyenlőre nem sikerült nem jön ki a csavar a villából!
Valaki tud valami jó megoldást?
Melegítés?
Én autószerelő vagyok a kocsiknál melegíteni szoktuk de ez motor más világ!
A képen pirossal bekarikázott csavarok nem jönnek ki!
DRZsolti remélem nem baj,hogy felhasználtam a képed!
köszönöm én ugy probáltam lemérni hogy a mérö szalagot be nyomtam a féknyereg belsejéig és meg mértem hogy mennyi a távolság a gyári E féktarcsáig és igy jött kia 320-as eredmény meg pluszba akitöl vetem a kiemelöt az is azt mondta hogy 320 hoz valo
tommy400

Te már szetted szét a benzincsapod?Nem tudom milett vele de nincs tartalék a mocimon.Akárhova állitom mindig lefolyik az összes benzin.
Ma Géza örült nekem mikor kifogyott a nafta.
az mit jelent?
tomy400

Biztos sokat ázott meloközben azért lett 31-as. Nem igazán volt melo senkinél egésznap.
Emlékszem ML
Ja 32-tes tárcs.Nem sok hiányzott a költözésnek anno.
Végül is igazad van a sávédön is üvegszál.
Postán elküldi nagyon normális.
De mérjétek le a tárcsát nehogy ugy járjatok mint mi az ML futival
ML
Féktárcsa Pécs:06-30-249-7016
várom kösz
Még kiforratlan a kivitelezés.Csak az ihlet van meg.
Du. nem volt meló,meg szarúl voltam. Hazajöttem. a számot megnézem
lesz itt sm hajtás
tommy400 na csá.Csak nem beteg vagy?Meg van neked a pécsi srácnak a száma?Nekem axem a másik telemben volt.(Amit elhagytam)
Rossz számot adtam meg a forumban.
Üdv mindenkinek
Rosszámot adtam?Bocs .Pill utána nézek.Mikor tárcsát vadástam beirtam pár fétárcsás számot.
Hali Lali
De egy idomot nem fogsz 2-3 mm vastagra megcsinálni úgyse, mert az tényleg egy vagyon lenne szénből...vagy ha mégis, akkor meg olyan merev lesz hogy agyonszúrod vele magad
Esetleg azt lehet hogy a külseje-belseje szén, közötte meg üveg