Csá!amúgy az első drz-k , nem tudom pontosan ,de régen, 1970-től 80-ig gyártották .És csak 2000-ben jelent meg az új . Nem teljesen pontos az adat , de valahogy így.Esetleg érdekel nézz utána.
Én hétvégenként meg mikor tehetem endúrózok a határba a haverokkal van egy 125ös dr em 1 éve csinálom ezt a dolgot kinőttem szeretnék egy dr-z t venni. Szerintetek jó választás lenne egy dr-z ? segítségeteket előre is köszönöm
Nem nem olyat SajnoS a drz se tud!
Nem kell szándékosan félreérteni!
De ami a napi használatot illeti el tudnám képzelni a dé air zé E.T. !
Respekt a DRZ nek!
érdekelne ez a pro circuit t-4 es kipuff dob/ vagy rendszer hol és mennyiért lehet ilyet kapni Mo-! ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!
üdv:mÁTÉÉ
Üdv!
Teló, bowdenek, lengőkar, kormánycsapágy, szétszedés, elmosás, zsírozás, olajcsere, összerakás.
Csapágyak, szimeringek, vezérműlánc, kontroll. Kontakt hibák, és néhány apróság elhárítása.
Nem vagyok szerelő, viszont vagy egy korrekt, megbízható szakember akire bármikor rábízom a motorom, mert becsületes, és korrekt áron dolgozik.
ja ez DRZ fórum
Én hétvégenként meg mikor tehetem endúrózok a határba a haverokkal van egy 125ös dr em 1 éve csinálom ezt a dolgot kinőttem szeretnék egy dr-z t venni. Szerintetek jó választás lenne egy dr-z ? segítségeteket előre is köszönöm
Szerintem az nem rossz.
Nem nem olyat SajnoS a drz se tud!
Nem kell szándékosan félreérteni!
De ami a napi használatot illeti el tudnám képzelni a dé air zé E.T. !
Respekt a DRZ nek!