Ezt mondom én is Ha a rendszert 4-esre tervezték, lehet az 5-ös rosszabb hatásfokkal dolgozik, tehát csak rosszbb lesz vagy nem lesz jobb így felesleges. Az az igazság, hogy az fjr könyvét olvastam el egyszer magyarul, tehát nekem onnan rémilk ez a dot 4 és semmi más szöveg.....de szombaton biztosra megmondom.
Helóka Mindenki...
Gondoltam leírom mennyibe kerül az ha komoly teljesítőképességű féket akartok a DRZ-re. NOS:
Nissin 4dugós nyereg: 8-12e
fém fékcső:6e
szinter betét: 6-9e
főfékhenger (cb400) 5/8 : 9e
féktárcsa: 15-25e
fékadapter: Én speciál 30 perc alatt gyárottam hozzá állíthatót 0 forintért
Szerintem ennyit megér egy "pálya" minőségű első fék.
Ha valakit érdekel lefotózhatom, hogy milyen.....
DR350es haverod fórumozik ? mond nekih,goy dr350.bnet.hu amúgy van már a II. DR350 találkozóról beszámoló : http://www.endurozz.extra.hu/2... videjó képek minden ami jó
Szeva Pohi,
Mi újság a testületben? Hallom mustangra váltottál..
Figyu...
A dot-5 olajat kifejezetten karbon tárcsákhoz és szinter betétekhez versenycélra fejlesztették ki. Pontosan a hőtűrő és a magas hőfokon való buborékmentessége miatt. Közútra vagy amatőr pályázáshoz szükségtelen használni mert nincs értelme. Szerintem ez szimpla sznobizmus inkább... De hogy értsd Végh Jana sem használt csak 4est pedig ő azért satuzott rendesen.
Megnézném melyik supermotós tudna felmelegíteni egy 5ös olajat itt a topik lakói közül.
Hát én nem vettem észre az R1-nél pedig castrol dot4 volt benne kb. 1600 Ft 0,5 liter az olajshop-ban. Nem nagy pályásként használtam ám a féket többet is mint kellene és néha jóval erősebben és még fém fékcsövem sem volt
Hé!
Ezek tök úgy néznek ki mint az én zx/zxr kerekeim.Ha az,tanácsot kérek,mert nekem menesztővel sehogy sem fér be hátra Ahogy én mértem,nem adja ki a leszednivalót.Most azon gondolkozom,hogy a menesztő kimarad a picsába és a felnire kerül egy alutárcsa hegesztva,ahhoz meg direktbe a lánckerék.
Vagy jobban látható képeket lécci léccíííí!
Látom elöl te is az egyszerűbb utat választottad,befordított tárcsa...
Szerintetek milyen árban lehetne eladni a gépemet? Egy 2006-os DRZ400S-ről lenne szó! Mert megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy eladom! Kép van róla az adatlapomon, ha valakit érdekel?! Terepen soha nem ment, szervizkönyves, sérülésmentes! Extrák:ledes hátsó lámpa, ledes indexek, supermoto kerekekkel, kézvédő, stb. Gumik kb. 90%-osak! Vagy esetleg hova ajánlatos feltenni hirdetni? Köszi!
Tegnap túráztunk egy kicsit, asszem bejárattam a drz-t, mentem vele eddig kb 5-6 üzemórát!
Milyen olajat tegyek bele?
motul fullszintetikus 10-40-es?
Ez nem a legdrágább, talán, vagy IGOL-t ?
Nem a pályahasználat miatt van szükség rendes első fékre... csak megállni is meg kell. a DRZ gyárilag lassítára van kitalálva ha nem így lenne min.300 tárcsát raktak volna rá. Gondolom te is érzel különbséget a 2 ill. 4 dugó között?... Na erről beszéltem. 10 méterekben mérhető a különbség... mondjam tovább az mit jelent...
Rx 125 volt nekem,saját magam alakítottam át,2 dugós fék volt rajta,gond nélkül.... most van a ktm,4dugós fékkel... nekem semmi bajom nem volt a 2 dugós fékkel sem,elég sokan mennek 2 dugós fékkel hobbi használatra,akik nem végig pályán nyüstölik a gépet...
Érdemtelen a vita számomra!
Ha majd egyszer lesz lehetőséged a kontrás motor után ráülni egy fékkel rendelkező motorra majd tudni fogod mi legyen... ennyi.
A haveromnak van egy S-es műszerfala... Ha érdekel hívd fel a többi infoért.
Bakos Tomi 06/20 801-1322
Gondoltam leírom mennyibe kerül az ha komoly teljesítőképességű féket akartok a DRZ-re. NOS:
Nissin 4dugós nyereg: 8-12e
fém fékcső:6e
szinter betét: 6-9e
főfékhenger (cb400) 5/8 : 9e
féktárcsa: 15-25e
fékadapter: Én speciál 30 perc alatt gyárottam hozzá állíthatót 0 forintért
Szerintem ennyit megér egy "pálya" minőségű első fék.
Ha valakit érdekel lefotózhatom, hogy milyen.....
Mi újság a testületben? Hallom mustangra váltottál..
Figyu...
A dot-5 olajat kifejezetten karbon tárcsákhoz és szinter betétekhez versenycélra fejlesztették ki. Pontosan a hőtűrő és a magas hőfokon való buborékmentessége miatt. Közútra vagy amatőr pályázáshoz szükségtelen használni mert nincs értelme. Szerintem ez szimpla sznobizmus inkább... De hogy értsd Végh Jana sem használt csak 4est pedig ő azért satuzott rendesen.
Megnézném melyik supermotós tudna felmelegíteni egy 5ös olajat itt a topik lakói közül.
Ezek tök úgy néznek ki mint az én zx/zxr kerekeim.Ha az,tanácsot kérek,mert nekem menesztővel sehogy sem fér be hátra
Vagy jobban látható képeket lécci léccíííí!
Látom elöl te is az egyszerűbb utat választottad,befordított tárcsa...
Szerintetek milyen árban lehetne eladni a gépemet? Egy 2006-os DRZ400S-ről lenne szó! Mert megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy eladom! Kép van róla az adatlapomon, ha valakit érdekel?! Terepen soha nem ment, szervizkönyves, sérülésmentes! Extrák:ledes hátsó lámpa, ledes indexek, supermoto kerekekkel, kézvédő, stb. Gumik kb. 90%-osak! Vagy esetleg hova ajánlatos feltenni hirdetni? Köszi!
Fődre felesleges......
Milyen olajat tegyek bele?
motul fullszintetikus 10-40-es?
Ez nem a legdrágább, talán, vagy IGOL-t ?
csak simán egy olajcsere segithet a dolgon?
amugy nézz má be a supermnoto topicba van egy fémfékcső ötletem, ...
Ha majd egyszer lesz lehetőséged a kontrás motor után ráülni egy fékkel rendelkező motorra majd tudni fogod mi legyen... ennyi.