az nagyon kemény!tél lenne addigra.Most vettem észre hogy letört a sisakombol is valami
.Isaszeg környékén szoktam meg ahova éppen elhuz valaki.de terepen bárhová.aszfalttól én is parázok.most csináltam a jogsimat,amugy nem érdekelne.
, nekem nem vált le, szerintem kifogtál egy hibásat. Ahogy érzed, én kérnék egy ugyanilyet, az eddigi tapasztalataim alapján nekem nincs ilyen jelegű problémám. Akivel beszéltem, és ilyen csizmája volt, mindenki csak dicsérte. Szerintem még rosszindulattal sem mondható, hogy gagyi kategóriába tartozna, éppen ezért meglepő, ami a tieddel történt. Budapest és környékén szoktam motorozni, Gyál, Sóskút, Biatorbágy ilyenek.
Ameddig csak eltudok menni terepen, aszfalton nem szívesen megyek, csak ha vészhelyzet van, illetve ha arra alkalmas gép van alattam, akkor viszont bárhová, Visegrád-Dobogókő stb. Te?
pedig lájtosan használtam,amugy kényelmes nekem is meg minden.azt nem tudom mit csináljak,kérjek egy ugyanolyat
lehet csak ez volt hibás
na mindegy majd kiderül.Merre szoktál csapatni?
endúró gumik.De előbb vagy utóbb úgyis megunod a gumizást,vagy azt hogy az életed a gumisra költöd...
?
tegnap irtam hogy egy tÁvolsÁg kell semmi tÖb .