ő megúszta hajtókar cserével. Esetedben nem tom mennyire eszi.az olajat dugó gyűrű csere megoldhatja a problémát, de mindenekelőtt én kompressziómérést végeznék, addig semmit.
Én motul 5100at használok 10w50...
SUZUKI ENDURO MÁRKAKUPA
Ők pontos infót tudnak adni
de szerintem semmi akadálya nincs hogy indulj, kel egy motor védőfelszerelés és ennyi nézd meg ezt is
" vagyok.Semmi gondom a motorral sm korában.Ha nem vagy túl csenevész,simán megállsz akárhol. Ha az endúró kerekek vannak benne kicsit másabb a dolog,volt már hogy lejjebb tekertem a hátsó telón. Ezt te is megteheted bármikor. Nem lesz szép kiállású a gép,de leér a lábad mindig.Aztán ha szokod,kicsit feljebb tekered
Sajnos kicsit "túlértékeltem" magamat, azt hittem majd megszokom a mocit, de sajna a magasságom túl kevés hozzá (169 cm). Úgy gondoltam, a megtett kilométerekkel majd jobb lesz, de egyszerűen nem érzem magam nyugodtnak rajta, valószínűleg az is közrejátszik, hogy ez az első "igazi" nagy motorom, előtte csak ETZ-m, és hasonlók voltak. Egyébként még barátkozom vele, nem akarom eladni mindenáron, mert nagyon tetszik, már régen eldöntöttem, ha egyszer motort veszek, akkor az sm lesz! Csak kicsit másnak képzeltem el...