Én is így voltam E kéne stb stb mióta fent van az fcr+a E cdi azóta nagyon jó még 1 tengelyt kap télen(átköszörültet) Nem nagy lóvé
15-20 ezer
2be gázra tudok vele kerekezni 3.ban kuplungal
14:41 Számomra hihetetlennek tűnt gogy 3.ban megy de ez van
először nem is figyeltem hogy 3.ban vagyok csak mikor raktam tovább... hoppá nincs csak 2 fokozat akkor megint visszaraktam 3.ba és megint feljött.. Ez nekem elég Na jó azért a tengej még +lesz .
na emberek, jelentés: az új tekercsem tökéletesen teszi a dolgát, még a benzin-levegő arányt kell jól eltalálni az új fúvókaszettel, és holnap már hozhatom is el a gépet.
és ha már itt tartunk a Nyíregyházán vagy környéken lakóknak meleg szívvel ajánlom az Orosi úton a Motor Centert, mert nem dolgoznak drágán, plusz a szerelőjük Suzuki szakszervizes volt.
ha valakinek szüksége van új tekercsre, akkor szóljon bátran, 40ezerért hozok, 6 hónap garival
Van pár ELADÓ CUCCom:
- 3 hibátlan gyári index + 1 repedt, de működik (1500/db, a sérült 500)
- 1db hátsó lámpa (2000)
- 1 db használt dugó, új gyűrűk rá és fasza ;) (5000)
- 1 db henger, sérült, de még menne szerelő szerint csak némi olajfogyasztással... ezért HÜVELYEZNI kell, írj és az árról megeggyezünk!
képet tudok feltenni igény esetén.
phoenix87@gportal.hu
Szia!
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem is hidegen üres a kiegyenlítő..
Vagyis inkább tágulási tartály..
HA oda már nem fér víz ha zingeled, akkor kimegy a levegőbe ..
Különben ha csak annyi fogy akkor azt te még az olajban sem veszed észre, mert olyan hamar elpárolog, a forró blokkban, hogy szépen távozik a kartercsövön..
Igazából szerintem semmi baja, de ha mondjuk a tömszelence vagy a hengerfejtömcsi kakil, akkor nemsokára úgyis megtudod...
Ha olyan hangja lesz mint egy tárcsás mosógépnek, akkor a tömszelence beereszti a vizet...
Ha hengerfejes, akkor meg egyszer csak rúgdoshatod, tekertetheted, nem fog indulni..
De szerintem a tágulásiból vegyél le vizet.
Hu... ezt kerestem régeben, de milyen tiltást lehet ezzel felodani?
Hogy kipörögjön a motor a teljes fordulatszém tartomámányban sebesség fokozattól függetlenül?
köszi
Hát, japcsik kicsit komolyabbra vették a figurát. A gyújtó modul pontosan tudja hogy hanyadikban van a gép. A váltóban lévő kapcsolóból 3 szál vezeték jön.
1. Fekete / Fehér - test
2. Kék - üres fokozat ( N )
3. Rózsaszín - fokozatok jele
Ezek után, úgy gondoltam, ha állandóan 5 fokozatról tud a gyújtó elektronika, akkor talán nem tilt.
A ki-iktatás nem túl bonyolult. Egy 3kOhm ( kiló ohm ) -os ellenállás kell hozzá.
egyik ismerősöm beszerzett egy 2006os drz400sm-t
tud valaki kezelési utasítást hozzá?
olajcsere intervallum, milyen olaj kell bele és mennyi, olaj&légszűrő típus stb stb
időszakos karbantartások zsírzás vagy ilyesmik érdekelnék
köszi!
15-20 ezer
2be gázra tudok vele kerekezni 3.ban kuplungal
14:41 Számomra hihetetlennek tűnt gogy 3.ban megy de ez van
először nem is figyeltem hogy 3.ban vagyok csak mikor raktam tovább... hoppá nincs csak 2 fokozat akkor megint visszaraktam 3.ba és megint feljött.. Ez nekem elég