Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
S vagy SM hátsó fékpedált sztetek honnan tudnék szerválni?
Az nemrég vásárolt S-es DRZ men nagyszerű E fékpedál van és a kapcsolóm így hasztalan :S
köszi!
Időben mennyi volt?
10 es körül kell neki kijönnie, nekem mellette más szervíz is volt. szelephézag állítás, olajcsere, gyertyacsere. ha már úgyis leengedte belőle, ne a régit töltse vissza.
egy újabb "pikcsör" :) egyre jobban tetszik ez a gép, cvsak hidegen nem tudom beindítani rendesen, pénteken cserélek egy iridiumos gyertyár ha akkor sem jó akkor jön a karburátor szét, ha az sem akkor pedig a szelephézag ellenőrzés
hello !

Összességében mennyiből jött ki a "műtét"?
Persze minden nap 3 óraután vagyok
70-61 81 591 tottes
Hali, nekem a héten lett beszerelve az új vezérműlánc.
DID márka, 15 000-be fájt
Pinkmotors-tól rendeltem, de lehet egy ideig nem lesz nekik raktáron(tán az uccsót kaptam a polcról)
beszéltem a robogotuningos sráccal is, neki is van készleten, árban hasonló.
A szerelő mondta, h nem indokolta volna különösebben semmi a cserét, én erősködtem. Merthogy 50 000-ig nem szokott baj lenni velük. Nálam most volt benne 31 000 km, és hallatszott egy kis hang már felőle. Cserekor kiderült, h tényleg nyúlt már, és sokkal csendesebb lett a műtét után. Én pedig megnyugodhattam.
szia
és ha vastankosra matricázunk így telibe az is felpúposodik? mert majd egyszer lehet csináltatok vmi jó mintát
írd egy mailt?
kiirtam az adatlapomra a címem
Köszi!
Én az Imetnél vettem univerzális bowden javító szettet, 1395Ft-ért.
Beszereltem, jónak tűnik, váltogattam vele egyhelyben, menni még nem mentem vele mert röpködtek a minuszok.
nekem ezt az EMN-t ajánlották 440-es hengerhez és be is vált.
mondanám próbáld ki csak nemtom hogy oldjuk meg, pécsi vagyok 70 9320997
19.29 USD az új házhozszállítva:
http://jetsrus.com/a_jets_by_c...
Nekem próbából kellene az az igazság.
Mert ha nem változik semmi, akkor teljesen fölösleges!
tudok adni vez láncot PROX-ot, meg D.I.D.-et
láncfeszítőt, meg gyárit.
Ha érdekel írj egy e-mailt alvázszámmal, meg hogy pontosan mi kell hozzá.
http://robogotuning.hu/spl/704...
aruhaz @robogotuning.hu
sziasztok!
KÉrdezném,hogy valaki tudja -e,hogy egy vezérműlánc csere mennyibe fáj+ feszítő ,és hol tudok venni ?
van egy EMN tűm a fiókban, de nem akarom elkótyavetyélni, hátha megint lesz FCR-em. mennyit ér meg neked?
szia mindenki
km óra problémám van tud valaki órát részemre?
Elvileg nekem megvan a gyári súbertűm.
Dobj 1 mailt a nagy.david@kalocsakom.hu-ra
Hali.
Ez igaz tényleg felpuklisodik.
Én a dekoros havertól kértem ilyen fóliát.
Elég sokáig bírta.
üdv.
Dr-z E -hez keresek tűt: EMN jelüt...hátha van valamelyik dyno tulajdonosnak egy fölösleges...
Hajtsd meg az a két furat felett ott ahol az a törés van benne, és csavarozd a villahídra az alsó furattal oda ahol a fékcső tartó műanyag van.
Nekem így volt , jó volt, vége volt.
Tudunk találkozni személyesen? Hévízgyörki vagyok.
Szia Dávid!
Csak azt akarnám megtudni, hogy a tankon lévő matrica anyaga eltér a többitől vagy ugyanaz, mert úgy hallottam, hogy a műanyag tankról idővel lejön a benzin miatt. Állítólag lyukacsosat kell csináltatni az rajta mard... neked milyen volt rajta?
Köszi
L.
jó magas az a renthal kormány. faszának tűnik!
gyújtáskapcsolót én oldalra raktam a villabefogó egyik csavarjára
Nekem sajnos közel jött a fa és letört a kapcsoló felső gyűrűje amin az ON/OFF felirat van! Ezért próbálok kapcsolót szerezni, akár rosszat is, mert csak a ház része kellene, vagy valami gyűrűt ácsolni ami megtartja!
Ki milyen fúvóka készletet és keverék csavar beálítást ajánl, nyitott dobhoz? ezeket a módosításokat amit itt látok valaki alkalmazta már? http://www.4strokes.com/tech/s...