Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdemes eme csapágyakat beszerezni meret ez is fogyóeszköz
kb 50000km-nél célszerű ellenörizni a DRZ-n,ha szükséges cserélni
és az újat jófajta litiumos zsirban megfürdetve berakni
hali!
Mennyi az annyi?
azt mérted hogy megvan e az aksiban a megfelelő feszültség szit, mert gyenge aksival nem megy, még a lámpa se világít
Kerékcsapágy szettek, porvédővel együtt, motortípusnak megfelelően.
http://robogotuning.hu/sct/244...
Akciós Cross szemüvegek három féle színben: Kék,Piros,Narancs 6990.-Ft
http://robogotuning.hu/spd/PG3...
mi a hiba?
350-400,ilyesmi,még nem álmodtam meg
mennyi az a kevés pénz
szia, mi neked a kicsi pénz? mert nekem is vannak DRz ismerősök néhányan lehet van nekik
DRZ S segédváz érdekelne, és fekete idomszett , valmaint jó első fékkar , és kuplungkar
ja,azt elfelejtettem mondani hogy iridiumos gyertya van benne,egy darabig nem kell cserélni
kólásrekesz aszt csá.
Üdv.
Eladnám a DRZ-m,E-s!De van egy apró hibája
kéne bele egy új dugó,még megy,de sajnos elég csúnya a hangja! 2004 7. havi,amúgy minden jó rajta,forgalomból tavaly óta kivonva!én úgyis váltani akarok,de most nincs időm szenvedni a javítással,úgy h kevés pénzért eladó lenne,ha vkit érdekel...!
Hali! Engem olcsón érdekelne Drz hátsó lábtartó!
Nekem "S"-em van, ha tudsz hozzá esetleg kicsi pénzért fejidomot akkor lehet, hogy az is érdekelne.(mert amim van annak betörött a lámpája). Előre is köszi
hali. hol tudnék finster dobot venni drz-re
Repül Repül, csak csináltunk egy emelőt, kerekeket szerelni :D
Alapbeállítás szerintem úgy van, hogy középen a tű, és 1,5 fordulatot kitekerve a acsavar, ez azért úgy 10C fok keletti hőmérsékletben jó beállítás!
Hidegben 1 osztással lejebb lehet rakni a tűn lévő baszomat...
Vagy durroghat még a szelepösszenyitás miatt is
huu egyenlőre mind egy C vágányon van a motor :S

a berugó rugóm elszált meg az ütköző fogaskerék kétszer rugott vissza elég is volt :S
sziasztok aksinál van biztositék az jó van még valahol eldugva nem hiszem el még mindig nem birtam kitalálni miért nincs áram .
valaki segitsen mert szét verem ezt a szart
gyári beállítás 160 as főfúvóka, 45 ös alapjárati, tű a 3. helyzetben és a keverék csavar kifelé 2 fordulatot van kitekerve , én leglábbis így tudom
Akkor nagyoncsak örülj neki
bocs faszság az egész amit írtam