Érdeklődnék mire kell figyelni amikor megnézem az általános dolgokon kívül, mit kerüljek el, mik a lehetséges hibák jelei, mit ajánlotok... ilyesmi....
úgyhogy addig nem megy vissza a lánc... csak azt nem tudom, h. a görgőket is cseréljem vagy azt nem muszály? az annyira nem kopott
Kuplung kosár kiverődést el tudnám képzelni..., egyszerű kuplung kopást már nem annyira, akkor csúszna a kuplung szerintem.
Elég jó dolog történt, mikor már szerszámokkal közeledtem a géphez a berúgós cipőmben :)
Megijedt a dörzi, bemelegítés után próbáltam elindulni a pincegarázsban, és olyan finoman ment a dolog mint még soha sem, nem fulladt le, lehetett csúsztatni a kuplungot, a végén még egy kis gumifüst helyett gumi forgatás is volt :)
Lehet, hogy a múltkori olajcsere miatt helyrejött magától, vagy csak tévedek és később megint szívat majd...
Hálából meg olajoztam a bovdeneket, reggelre talán végigfolyik bennük az olaj, egy zacskóból tölcsért csináltam, abból megy az olaj, had dolgozzon a gravitáció...
Milyen áttételt érdemes választani aszfaltra, hogy ne pörögjön nagyon, mikor lakott területen kívülre megyek 90 plusz km/h-val?
Most 13/47
Mi lehetett a gyári? (azért gyorsítás közben hozza fel az elejét legalább 2-ban, áttétel módosítás után is)