én úgy tudom hogy egyböl fel lehet tenni ezért is veszem meg :)
a DRZ tunin abbol áll legalábbis az S-é hogy veszel rá egy fcr karbit vagyis egy E-s drz röl meg veszel egy kipuff rendszert alá vagy pedig egy e-s könyököt + sport dob és ezen felül veszel még egy E-s vezérműtengelyt lehet még venni alá 440 es athena hengert is magas kompressziós dugóval + még szoktak leszedni az égéstérböl ezt vagy a hengerfej tömítés véknyítása vagy hengerfej síkolás akkor lehet még sport légszűrő is meg még 10000000 dolog :)))
Tunéziába megyünk motorozni nov4-11 között . Még van pár hely a tréleren . Én DRZ-vel megyek , de lesz quad is . Ha valakit érdekel a kaland hívjon : húsz/9956799
sziasztok!
körülbelül 3 hónapja gyarapítottam a DRZ tulajok táborát, nagyon megtetszett a motor főleg, hogy erő is van benne és nem csak hangja van.. namindegy, eddig semmi probléma nem volt a motorral, csak az volt a furcsa benne, hogy van mikor nem akar leesni az alapjárat vissza, hanem marad a fordulat magasabbon. Mai nap mentem vele egy kört, és miközben motorfékkel gurultam az egyik szakaszon elkezdett visszadurrogni, nemtudtam vele mit kezdeni, megálltam aztán mentem tovább. Aztán amikor a nagyobb egyenesekbe gázelvételnél körülbelül lefulladt a motor közben pöffent egy-két dobhártyaszaggatót megálttam. Szerencsémre valamit szenvedtem a benzincsappal (már volt ilyen probléma másik motornál) tartalékon hagytam, ment tovább mintha mi sem történt volna. Később nyitott állásba tettem, aztán megint elkezdte a fuldoklást, durrogást. Nyitott állapotban elég szar volt a helyzet, tartalékon pedig nem volt vészes, de amikor már itt voltam az utcában, tartalékon is elkezdte csinálni a hülyeségeit... (2003-E)
erre tudtok valami tippet adni nekem, hogy mi lehet a gáz?
Sziasztok!
Tudnátok nekem küldeni egy leírást, hogy mit cseréljek ki a drz sm-ben, hogy nagyobb legyen a teljesítménye?
Egy vezérműtengely csere mennyit dobna a gépen?
A válaszokat előre is köszi.
a DRZ tunin abbol áll legalábbis az S-é hogy veszel rá egy fcr karbit vagyis egy E-s drz röl meg veszel egy kipuff rendszert alá vagy pedig egy e-s könyököt + sport dob és ezen felül veszel még egy E-s vezérműtengelyt lehet még venni alá 440 es athena hengert is magas kompressziós dugóval + még szoktak leszedni az égéstérböl ezt vagy a hengerfej tömítés véknyítása vagy hengerfej síkolás akkor lehet még sport légszűrő is meg még 10000000 dolog :)))