Én is rendszámosítottam, pedig még csórikámon index sincs. Megvannak a jogszabályi lehetőségei, igaz kb. 1 hónapig eltart meg sok helyre kell menni, persze egy kis ismerettség is kell, de vigyorgó pofával adom oda a forgalmimat meg a bizticsekket, nagy A-t, meg lakcímkártyát a süniknek ha esetleg megállítanának
Hameg szeretnél rendszámot rá, kkor írj mailt, az adatlapomon van!
: a régi (gyári be volt gyógyulva) kifúrtuk, kentünk bele egy 8as menetet, és csináltattam hozzá fradiba csavart rajz meg a régi hulladék alapján
Ez már f@sza anyagból van
Na de megyek ebédelni, kifüstölök 5-6 litert az erdőben, és utánna meg megyek éjszakára dolgozni.............. Majd holnap délután meg felkeltünk
Kizümmögünk az ágyadból
olvass mailt betonmen
Hameg ennyire belejöttél a betonzúzásba ide is átjöhetnél a régi emésztő betonjai szétzúzni
De amit írtál ne mocival gyere, mert szétfagysz, inkább átmegyek érted kocsival
. Most a 6-os menetből lett egy 8-as, esztergáltattam hozzá kadmiumból csavart, és a fékbetéteken is kellet 1 picit fúrni. Végülis kívülről nem sok minden látszik, ezt is csavarrögzítővel tettem be, a fejét meg bezsíroztam jó vastagon, hogy a só az utakról ne tegye megint ezt
Kézvédőre meg érdemes költeni, mert egyszer jártam úgy haverral, hogy a gyáli kis bilincses natúr műanyag volt fent, és a homokbányában a puha homokon eltört a csavarnál a kuplungkarom.
Hát elég gáz volt hazajönni vele, illetve átmentünk hozzá kaptam kölcsönbe 1et, adtam is a fogaskerékcsoportnak rendesen
Ez a sárga acerbissel meg akár a betonvillanykarónak is neki lehet menni, azt is kibírja
1 db DRZ alaktrészei eladóak !
rakok fel pár képet róla ha valakit érdekel akkor telefonon vagy email-on keresztül elér !
pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
stb...stb...
email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233