13e ft ba került egy amerikai utángyártott gázbowden kecskeméten a rodeo rideba.Azelött már kicsit megszívtam vele mert 6500ft ért vettem egy szinte tök ugyan olyan mint a gyári domino bowdent és 1 cm el hosszabb volt és így nem tudtuk beszerelni.
azért nem csináltam meg a Drz-t mert a WR amit most vettem anyira fullos hogy szinte ajándék volt.....
egyébként 60 ló körül van mert aben is kivan cserélve a vez tengely nagyobbra és kipuff rendszer...
a Drz sosem fog annyit tudni mint egy wr ég és föld a 2 motor közti külömbség mármint ezt értem futómű villaszög illetve nyomaték tehát az egész motor más..
Végülis miért nem vágtál bele a DRZ 440-é alakításába? Csak mert egy jó nyitott kipuffal, meg DynoJet-es E-s karbival, sztem lett volna olyan erős mint a nemrég vett WR-ed. Az mennyi paci is pontosan?
leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:
-idomszett 20 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 25 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 40 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-kormány 10 ezer
-kormány magasító és átalakító 7 ezer
-SM alu felni 30 ezer fékadapterrel és minden hozzá való eszközzel
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpaburkolattal (yamaha WR) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer
ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben
a bal hűtő tetején van egy csavar illetve lenn a hengerfej előtt a termosztát előtt is van egy ugyan ilyen csavar ez a 2 hely van amit szoktak lékteleníteni !
Nem emlékszem, hogy gyári Sm-en is így van-e, de bal oldali hűtő tetején van egy csavar, azt kilazítod, és látod jönnek a buborékok vízzel... ha már csak víz könnyezik, akkor jó vagy. Utána less rá a jobb hűtőnél, hogy ,,csurig" legyen, rácsavarod kupakot és kész vagy
Persze néztem, miután megvolt az olajcsere, csak hogy tudjam mi a helyzet egy óra motorozás után, és akkor többet mutatott a nívón mint közvetlen csere után, de úgy tudom ez így normális.
Valaki azt mondta, ha a szelepszár szimeringek kopottak, akkor indításkor pöffentget füstöt, később nem...nem tudom igaz lehet-e...
hol kell kilégteleníteni a hűtővíz kört? kell egyáltalán vagy majd magától légtelenedik? service manualba nem leltem ilyesmi utalást abba ami nekem van
azért nem csináltam meg a Drz-t mert a WR amit most vettem anyira fullos hogy szinte ajándék volt.....
egyébként 60 ló körül van mert aben is kivan cserélve a vez tengely nagyobbra és kipuff rendszer...
a Drz sosem fog annyit tudni mint egy wr ég és föld a 2 motor közti külömbség mármint ezt értem futómű villaszög illetve nyomaték tehát az egész motor más..
leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:
-idomszett 20 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 25 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 40 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-kormány 10 ezer
-kormány magasító és átalakító 7 ezer
-SM alu felni 30 ezer fékadapterrel és minden hozzá való eszközzel
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpaburkolattal (yamaha WR) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer
ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben
06304170233
apriliarx125@gmail.com
de átépíteni se nagy dolog
a bal hűtő tetején van egy csavar illetve lenn a hengerfej előtt a termosztát előtt is van egy ugyan ilyen csavar ez a 2 hely van amit szoktak lékteleníteni !
Szeretném kérdezni,hogy
Feladtad a "csomagot"
most bontom a rendszámos motorom......
Az egyik barátomnak 2006-os DRZ S - re gázbowden kellene , lehetőleg új .Esetleg tud valaki "jól árasított" forrást ?
Nem emlékszem, hogy gyári Sm-en is így van-e, de bal oldali hűtő tetején van egy csavar, azt kilazítod, és látod jönnek a buborékok vízzel... ha már csak víz könnyezik, akkor jó vagy. Utána less rá a jobb hűtőnél, hogy ,,csurig" legyen, rácsavarod kupakot és kész vagy
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Bocsi mégegszer ő lenne az enyém:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Motul 5100 10w40
és
Motul 7100 10w40
között mi a külömbség ?
Melyik jobb ?
Valaki azt mondta, ha a szelepszár szimeringek kopottak, akkor indításkor pöffentget füstöt, később nem...nem tudom igaz lehet-e...
hol kell kilégteleníteni a hűtővíz kört? kell egyáltalán vagy majd magától légtelenedik? service manualba nem leltem ilyesmi utalást abba ami nekem van