hali! van egy DR-Z S em gyári dob volt rajta és tettem rá egy nyitott dobot kell valamit állítani a karburátoron? amúgy megy rendesen nem fullad, semmi.. a másik kérdésem az lenne, hogy miért van hogy nehezen indul télen és nyáron is, szivatóval indítom és egyszer csak megáll, a gyertya most lett cserélve de ugyan úgy nehezen indul..
Nem, nem a takaró tartja sajnos. Úgy lehetne kiemelni, ha meglenne az eredeti kulcs, és balra elfordítva ütközésig (tehát ellentétesen, mint ahogy lezárnám) =- ekkor a zár rögzítő stift (ami rögziti a komplett zárművet a foglalathoz/tokhoz amiben van, [ez nem ugyanaz stift/retesz mint a kormánylezáró stift/retesz, amit a kulcs jobbra fordításakor és egyidejűleg rugó ellenében befele nyomásakor kitolunk.])
Nagyon jól hangzik! Köszi!
Kérdés, hogy ugyanaz a kulcs nytitja-e a sisakzárat mint a kormányzárat? Szerintem nem. Attól félek hogy a sisakzárat a gyújtáskulcs nyitja ugyanúgy mint a tanksapkát ha jól emlékszem...
http://shox.hu/content/napi-ak...
Ezt csekkold le!Az első csizma az oldalon,szinte ajándék.Tudom semmi köze a cross csizmákhoz,csak belinkeltem,hogy ne unatkozz.
Oh ha 41-es lábam lenne...
Sziasztok! Csizma vásárlás előtt álok és méretbeli kérdésem lenne. Nekem 41-es a lábam talphosszban 26cm. Melyik az a minimum és maximum méretű csizma amit még kényelmesen hordhatok? Azért kérdezem mert találtam egy Fox tracker csizmát aminek a számozása US11 42-23 as lábra 26-28cm lábhosszra ajánlják szerintetek az még elviselhető?
Üdv! Segítség kellene E-bay-el kapcsolatban privátban!
Elérhetőség az adatlapon! Köszi!
Az sem lenne baj, ha olyan jelentkezne aki fel van regisztrálva!
a kormanyt minfenkepp ki kell venned h hozzafer, mikor en szetszedtem akkor neztem is hogy van megoldva, de nem emlexem h bele van sajtolva vagy ragasztva abba a hazba ahol van.
Eddig mindegyik kulcsmester (5 különböző) elhajtott engem motorostól akár személyesen a motort vittem oda, akár nem... Rá se néztek, meg se próbálták. Azt mondták vegyem ki a zárat és csinálnak bele kulcsot. A hogyan kérdésemre 5-ből 3 kulcsmester a flexet javasolta alternatívaként...
Sajnos semmi infó nem jött eddig így marad az intuíció.
Érdekelne engem gyári dob drz s hez. Nemkell,hogy széplegyen csak halk legyen. Meg ha lehet ne elvetemült bontós áron.
Üdv Zsolt
szerintem megcsinálják ha van nyers kulcs
Talán fúrás lessz!?
Ha leveszed a kormányzár takaróját nem csúszik ki?
Kérdés, hogy ugyanaz a kulcs nytitja-e a sisakzárat mint a kormányzárat? Szerintem nem. Attól félek hogy a sisakzárat a gyújtáskulcs nyitja ugyanúgy mint a tanksapkát ha jól emlékszem...
Én lájkolnám,csak nincs fészbukom.
Ezt csekkold le!Az első csizma az oldalon,szinte ajándék.Tudom semmi köze a cross csizmákhoz,csak belinkeltem,hogy ne unatkozz.
Oh ha 41-es lábam lenne...
Akár szét is szeheti ha csak úgy tudja megcsinálni.
A sisakzár úgyse való semmire.
Elérhetőség az adatlapon! Köszi!
Az sem lenne baj, ha olyan jelentkezne aki fel van regisztrálva!
Sajnos semmi infó nem jött eddig így marad az intuíció.
Na jön már az a telefonszám?
de ilyen piacokra mászkálósak megcsinálják többnyire
20 31 22 023