Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök hogy tetszik!
Bármi kell keress!
Minden jót!
üdv.
nagyon szép állapotban van, kár h. az enyémet már megölték egyzser, de most 1,5 éve lettt felújítva és azóta 1 fél deci olajat nem eszik és megy mint disznó a 440es hengerrel, nyárra tervezek egy átnézetést h. a csapágyak hogy állnak.
S vagy E? Drz rulz...
megtaláltam a naptárat, nagyon fasza, ki is tettem a monitorom fölé a falra
A biztonság kedvéért szétszedtük bátyám 2004es DRZ-jét... A tankoláson & olajcserén & láncszetten kívül gyári...
Volt benne naptár? na majd megnézem alaposabban a kartont ha hazamentem... kössz mégegyszer
Használd egészséggel!
Naptárt megtaláltad?
üdv.
Nagy Dávid: Neked is köszi a tárcsát, fasza lesz nagyon vele majd az sm szett
Trobee: köszi a cuccokat felszereltem sikeresen
FBS tökéletesen megteszi, nekem 2 éve van fent azzal
Szia,2 komponensű epoxi ragasztóval szokták felragasztani,esetleg ömleny ragasztó,de előbbi az biztosabb!
Sziasztok
Keresek drz 400 e-re gyári dobot,esetleg ha tud Valaki szóljon.
Köszi
Szia!
Érdekel a végdob a drz s re. Küldj fotót és a cimet!
faktori@citromail.hu
Szeva Factory

Nekem van egy eladó S-es dobom. Ami nincs szétbarmolva, meg még szép is! Kerek 10917Ft-ot kérek érte! Ha érdekel holnap lefotózom.
Üdv.
Megkérdezhetném, hogy ezeket, hogyan kell/szokták feltenni?
cső Szpályj!

Á már nem, nincs kivel. aszfaltozó lettem. európa túra, meg ilyesmi. persze kizárólag a téelzével. most nyáron lepattanunk kicsit görögbe, megnézzük mi a pálya.
nincs is szebb a fekete smemeknél :D
aloha koko...terepen nem motoroztok mostanában?esetlegse csatlakoznék,ha dzsindzsába megy a menet
Tifusz te vagy az nigger?

Pofáztam, hogy Trobeet kell keresni, még a számát is megadtam msn-en. eeeee
Amúgy itt a fekete SM-eseket nem látják szívesen.
Trobee Az eladó holmiknál vedd fel vele a kapcsolatot.
Tud valaki drz-hez oldal dekni védőt csinálni? Vagy hol lehet olyat venni.
Sziasztok! Csizma vásárlás előtt álok és méretbeli kérdésem lenne. Nekem 41-es a lábam talphosszban 26cm. Melyik az a minimum és maximum méretű csizma amit még kényelmesen hordhatok? Azért kérdezem mert találtam egy Fox tracker csizmát aminek a számozása US11 42-43 as lábra 26-28cm lábhosszra ajánlják szerintetek az még elviselhető?