nekem most bendix gyártmányú van fent, de űberkirály
ha csak erősen ránézek már akkor fog
kicsit eszegeti a tárcsát, de nem igen érdekel
ha beizzik akkor kicsit nyikorog de az sem érdekel
az a lényeg hogy facán fogjon
goldfren egy másik gépemen volt hátul de az csak akkor fogott amikor már rajta álltam a fékkaron
Fékbetét csere előtt állok. GoldFrent használtam eddig és nem vagyok elégedett vele. Közúti közlekedésre egyáltalán nem tartom jó választásnak DRZ-hez, mert nagyobb sebesség tartományban gyakran baromira nem akar fogni, mikor igencsak szükség lenne rá...
A féknyereg patikai tisztaságra kipucolva, a dugattyúk járnak mint a doxaóra, de ennek ellenére a GoldFrennel rohadtul szar a fék.
Közúti túrázásra kellene valami nagyon megbízható, nagyon királyul fogó fékbetét, ami nem olyan kemény mint a gyámánt, de nem is maszatolódik el. Rendelek fém fékcsövet is a nagyobb féknyomás felépítéséhez. Esetleg valaki, akinek valamelyik típus nagyon bevállt megosztaná? Nem érdekel ha gyakran kell cserélni a betétet csak fogjon végre normálisan az a kib*szott fék.
Helósztok motorvásárlás előtt állok,és ezért szeretnélek megkérdezni titeket,hogy a tapasztalatok alapján egy E-s DRZ mennyivel szervizigényesebb mint egy S-es?Minden vélemény érdekel válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok! Cserélt már valaki 140/70-es gumit 150/60-asra ÚGY, hogy maradt a 140/70-es tömlő? Ma voltam gumit cseréltetni így , és az egyik szerelő közölte, hogy befogja gyűrni a tömlőt a gumi , és defekt miatt megfogok halni ha ezt felteszi , a másik meg kijött és azt mondta, hogy nyugodtan mehet a csere , nem lesz baj. Szóval inkább titeket kérdeznélek, akkor most hogy is van ez? Amúgy a csere megtörtént!
Hali.
Akkor nem tudom miért lett ilyen bajod a géppel mert ezek 50.000 et elmennek alaphangon bontás nélkül.De mindeggy ha most jó akkor sokáig jó is lesz az tuti .jó motorozást kívánok hozzá.
Van ám különbség 160/60-as és 160/60-as gumi között...nem is kevés! Felni szélesség se mindegy! Nekem Conti gumi van gyári SM felnin és bőven elfér tényleg..még közelében sincs a láncnak!
Na ez az 13800 volt benne a tulaj rá is irta a adás-vételire
És bontatlan a blok ezt bent is mondták
1200 s a tipusa lég olaj hütésü
És még minden gyári rajta kivéve a lánc szetet amit szintén én cseréltem
http://www.polo-motorrad.de/de...