Hoppá fácán.....
Szeretnék hazaérni is vele!
. Nem tudja valaki hogy honnan tudnék hozzá rendelni tömítést? Vagy nincs valami olyan hőálló paszta amivel meg lehetne oldani ezt a hibát?
Hűha..... A 17-esnek nagyobb az átmérője 2 foggal, szerintem az maradhat, mivel nagyobb a kerülete, átmérője. Vagy nem?
A hátsó fogaskerék fogait kellene csökkenteni szerintem. Így nagyobb lesz a fordulat...... szerintem legalábbis. Hát fingom nincs mit csináljak vele, meghogy egyátalán az E változat szereti-e huzamosabb ideig 5.-ben a félgázt......
Kinek mi a tapasztalata? Illetve mi a láckerék típusa, pontosabban hogy keresgéljek? Lényeg, hogy sebesség legyen, nyomaték nem muszály
Nem, ha rátöltesz nem fog kevésbé összeülni. Akkor az előfeszítést kell módosítani, vagy rugót cserélni. Szerintem a levegős dolog nem az igazi megoldás. Ha nem vagy elégedett vele, akkor keresd Csika nevű felhasználót, vagy Havasi futómű szervízt...
), elkezdtem figyelni, olajfolyás nincsen. Van még ugye a nitrogén tartály, lehet azt kellene tölteni, néhányan azt javasolták nyugodtan levegővel?!
panaszom sosem volt az olajzásra, de majd eldöntöd
Olyan kérdésem lenne,hogy a 2007-es DR-Z-ken kiküszöbölték
-e már ezt a gyújtás problémát?