szia!
Sajna segíteni nem tudok,ha tudnék szívesen segítenélek,de nagyon megköszönném ha dokumentálnál mindent,mert ezzel a problémával nekem is szembe kell majd néznem,és persze lövésem sincs,hogy álljak neki....
Köszönöm Hálás leszek ha megteszed!
sok sikert!
Sports-tracker nevű programmal mértem nokia n85-el.Valószínű Szoktunk bringázni haverokkal és őkis szokták mérni,halálpontosan ugyanannyi,persze különböző típusú mobillal.
üdv
Szia!
Hát én is szenvedtem vele, de ha gondolod holnap lekattintom Spec én dekopírfűrésszel és akkus fúróval hoztam össze. Előre meg fekete csőrikét rakattam úgy jobban néz ki a vas, hátra meg egy ledes féklámpát konzolostól........
Ma nekiálltam feltenni az "E"-re az "S" segédvázát és szomorúan konstatáltam, hogy a hátsó sárvédőm nem megy a helyére, nem fér be. Valaki megtenné, hogy mutat képet, hogy hogy nézz ki a S-Sm hátsó sárvédő? Az a rész érdekelne ami a felfogatási pontoknál, váznál van a többit ismerem..:D
Ha volna valakinek eladó sárga színben érdekelne. Semmi nem kell rá csak a sárvédő, az "E" cuccait átraknám rá..
Hali szerintetek menyire lehet adni a gps-re , sebességre gondolok,km óra 140-őt mutatott maxnak,gps 156-ot.A km órám belet lőve kerék átmérőre és több kocsi mellet mentem és viszonylag pontos volt.
Szerintem nagyon szuper, erős anyagból készül, igényesen kivitelezve és a lényeg: működik! Én már úgy vettem,h rajta volt, de estem már én is egyszer kétszer. és a hűtőnek semmi baja. Úgy néz ki,mint a gyári. Szerintem megéri!
Sajna segíteni nem tudok,ha tudnék szívesen segítenélek,de nagyon megköszönném ha dokumentálnál mindent,mert ezzel a problémával nekem is szembe kell majd néznem,és persze lövésem sincs,hogy álljak neki....
Köszönöm Hálás leszek ha megteszed!
sok sikert!