Lehet hogy hülye a kérdés, de az egyik motorosmagazinban olvastam hogy az E-n vannak zsírzószemek, de az S-en, SM-en nincsenek? Viszont a szerivzben bele lehet őket rakatni, vagy mi. Na mindegy, a lényeg, hogy nem világos számomra hol kell ezeket a lengőkarokat zsírozni. Illetve mi kell rá, zsír, vagy valamiféle olaj?
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a 2 illetve 3 lábú index relé között? Illetve DRZ-E-re melyik kell csak simán jobb/bal oldali indexeléshez kell semmi vészvillogó stb. Előre is köszi
Hali
E-re is lehet berúgó szettet?Lehet rosszul tudom de mintha csak az S hengerfelye lenne befogadóképes a dekompreszort,vagyis a bovdenes kütyüt.Ha nem így van engem is érdekel!
üdv
" Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 2 napja vettem egy 2003-mas 50lovas egy DR-Z-t. A problémám hogy pl amikor gurulok a lámpához és a motor 1es vagy 2es sebességi fokozatban van, és be van húzva a kuplung akkor leáll. Tehát csak akkor amikor be van húzva a kuplung, és csak 1es és kettesben. Gondoltam, hogy lehet kevés az alapjárat, de szerintem nem azzal van a gond. Köszönöm előre is! "
Amúgy köszönöm a segítséget!