Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, ha veszek 1 k&n szűrőt+ nyitott dob és kivágom a szűrőházat, akkor mekkora főfúvókát kellene belerakni a gyári karbiba, hogy jó legyen?
Sziasztok!
Volt valaha valakinek gondja drz e elektronikával?
Annyi a történet,hogy reggel indítottam,jó minden.
10 perc múlva indítottam volna de semmi,se világítás,se önindító semmi....
Tolásra 1 méteren belül indul....
Aksiban van 13 V,ráadom a gyújtást 0,01 V
töltés nincs semmi..
Ötlet valakinek?
Köszönöm!
Sziasztok a következő lenne a kérdésem.Laikusként mik azok a jelek a 4T motornál ha nincs vagy kevés a kompresszió ,sajnos kompresszió mérő nincsen.Köszönöm a választ.
meghúzhatod magad is egy 6os vagy 7es villáskulccsal nem tudom már melyik megy rá. az a lényeg egyforma feszes legyen és akkor nem deformálja el a ráfot.
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a motorral, hogy a hátsó kerékben a küllők nagyon lazák és hova lehet ezt vinni javításra? Vagy én is megcsinálhatom nyugodtan, hogy csak meghúzom a küllőket és után megpörgetem a kereket?
Szia,
Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem vigyáztál vele?
Mert én is meghajtottam már szépen egy párszor, de mégsem adta fel. Igaz az én már felújítottam előtte.
Bepróbálom még1x hátha :D
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a 2 illetve 3 lábú index relé között? Illetve DRZ-E-re melyik kell csak simán jobb/bal oldali indexeléshez kell semmi vészvillogó stb. Előre is köszi
Azonnal szóljon az akinek van eladó használt berúgó szettje
vagy ha esetleg tud valakinek eladót
Köszönöm!