Sziasztok! SM építés előtt állok minden megvan de kivéve az első fékhez az átalakító,hogy elérje a féktárcsát a féknyereg. Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valakinek van-e rajza méretekkel az átalaítóról? Előre is köszi!
Sziasztok! mi a különbség fcr 39 és fcr 39 mx között? nekem nem mx es van. nagyon érdekelne ,Persze meg az is ,hogy mi a megoldás a keverék állitásánál ? nem lehet hozzáféri . Előre is köszönöm mindenkinek!
Sziasztok eladó lett szeretett motorom egy DR 600 djebel 300.000-Ft patent állapotban,de lejárt műszakival mert nincs időm használni de igényesetén műszakival +20.000.Ft felújított hengerfejjel gyári fényezéssel,gyári ülés,michelin gumikkal,friss olajjal.0620 3474992
Szia, nekem lánccal kapcsolatban nincs sok tapasztalatom, de azt mondják a DID jó márka, és JT lánckerékkel jó kombináció. 43-asom van is eladó, abszolúte jó állapotban, nem cápafogas vagy kopott, ha esetleg érdekel: http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Szia, 3500+posta. Valószínűleg rá lehet tenni a hátsó lámpát, ez egy az egyben a E modell hátsó sárvédője utángyártva, (tehát a rövidebb fajta segédvázra passzol, ami az E-n van), de egyébként a lámpa nem véletlenül a sárvédő toldaton van? Legalább is az SM-en, S-en ott van.
Nekem van egy eladó fékadapter 320 mm-es tárcsához való!
adatlapomon találhatsz elérhetőséget!