Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet honoltatni, de nem a szokásos mélységben, hanem csak ún. kis mélységű, tisztító honolást lehet. Fúrni, mint egy szimót tuti nem lehet, én úgy tudom viszont, hogy perselyt cseréltetni lehet... De szerintem nem érdemes ilyenekkel foglalkozni...
Végülis újranicasiloztatni lehet elvileg...
Hú be szép vas...biztos azért adta el, mert sok ment el tisztítószerekre:)
Bocsi a gonoszkodásért :)
Azt olvastam lehet hónoltatni a nicasilt is, sőt fel is hívtam egy műhelyt,
és 4-5 ezerért megcsinálják. Bár azt nem kérdeztem,hogy 434 hez elég vastag-e az anyag, gondolom ha látják megmondják.
mennyiért vitték el?
Hengerfejet nem fúrunk!
Hengert szokás, de a DRZ hengere nem fúrható tudtommal, mert nikocilos (gondolom nem helyesen írtam le de nem volt időm kikeresni hogy kell )
Tudom senki nem kérdezte a véleményem de azért elmondom
Szerintem nem sok értelme van ennek a váltásnak, nyilván erősebb a ktm de bizonyos helyeken meg hátránya van a gépnek,terepen könnyebb kiseb dörzivel jobban lehet lavírozni. Illetve műúton annyival nem nyújt nagyobb élményt de persze mindenki maga tudja. Azért majd kíváncsi leszek a véleményedre remélem megírod a hogy mit veszel észre a két gép között.
Nyílván a ktm-et fogod dicsérni hogy igazold magad hogy megérte a csere,de ha ettől eltekintünk kíváncsi vagyok.
Nagyon gondolkodok hogy én is eladjam a drz-t kategória váltás miatt,majd márciusra kitalálom hogy mi legyen.
Mindenesetre akármit veszel leled benne örömöd! Gumifákat meg a többi szokásos jókívánságot........
Üdv
Remélem nem fogom megbánni, hogy eladtam...

640 lc4 a terv
Sziasztok,
DRZ-E- ben a gyári hengerfejet fel lehet fúratni 434ccm-re? 91,96mm.
Köszi!
Eladó!

Progrip orrvédős cross szemüveg, arany, illetve ezüst tükrös lencsével, ÚJ! 7000Ft-

Acerbis térdvédő: 5000Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Gyönyörű gép, nehéz lehetett megválni tőle.
Mi lesz az utód?
Elkelt a motor!
Na ez az a gps ami az én motoromon nemigen lesz! De azért köszi.
Köszi :)

Garmin Zumo 660-at használok, gyári Garmin motoros tartóval. Terepen még sosem esett le
Csáó
Jók a képek,szép a gép!
Milyen gps-ed van? Terepen nem esik ki a tartólyából?
Üdv
BÚÉK Mindenkinek!
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata, rendelt már tőle?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Én erre azt hitem hogy ez nyomásra kapcsol,de ha ez is húzós akkor jobb mint amit én találtam.
Ezt dobta be google:link

Mellesleg köszi mindenkinek!
ez a legolcsóbb megoldás
http://www.mofaker.hu/termek/F...
plusz egy rugó hozzá 200ft
B.U.É.K Mindenkinek!
Egy ilyen kép volt a gépemen, mert nekem sem volt régen féklámpám, és akkor keresgéltem a neten. De végül egy nyomáskapcsolóval csináltam meg.
Szia
Köszi véletlen nem tudsz róla képet hogyan van megoldva vagy netán kapcsolóról egy képet?
köszi
üdv
Igen,van,lent a fékkarnál van egy húzókapcsoló.
Rugó köti össze a kart a kapcsival..
Szasztok
Először is B.U.É.K !
Kérdésem hogy az S,SM dörziken a hátsó féknél van féklámpa kapcsoló? Ha igen milyen kapcsoló van? Linket ha kérhetném.
Köszi
üdv
Eladó a képen látható pár dolog.

DR-Z 400 S/SM/E hátsó Féknyereg protektor.: 3000Ft-
Gumibelsők 21", 18" 1500Ft- darabja.
DR-Z 400 gyári tükör.: 2000Ft-
DR-Z 400 gyári index párban.: 2000Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com