A gyári értékek:
szívó: 0,10-0,20
kipu.: 0,20-0,30
Most néztem meg, nálam ez van:
szívó jobb: 0,10
szívó bal: 0,10
kipu jobb: 0,15
kipu bal: 0,20
Tehát a kipu jobb kivételével mind a legalsó határon van.
A kipu jobb 0,15, ami eléggé kicsi. (emiatt torpanhat hirtelen nagygáznál? gondolok itt arra, hogy korán nyit, szökik a nyomás stb...)
Kérdés még az is, hogy a többi hármat, ami alsó határértéken van érdemes piszkálni, vagy csak a határérték alatti egyet?
Illetve kinek mi a tapasztalata, mekkora hézagra lőjem be?(mit szeret a doki?:)
Szívem szerint középértékre állítanám:
szívó:0,15
kipu:0,25
Szia. Adásvételi sincs hozzá? Abból le lehet papírozni. Úgy tudom van MO. n valami egyedi forgalombahelyezés. Csak annak meg az a veszélye ha lopott a motor akk elkobozhatják. De a pontos nevét és eljárását nem tudom. Ja, meg lehet olyat hogy veszel olcsón 1 szar pl bontásra váró drz SM et és annak a papírjaival hajtod a jót, vagy csak simán a papírjait veszed meg. Üdv:Martin
Sziasztok!
papirok nélküli drz sm-em van,valaki tudna segiteni milyen módon tudnám lepapirozni?ha papiros vázat veszek az ok,de a motorszámmal mi lesz?
nem adnám el ha nem muszáj,és keresgélnék másikat ha ezt tudnám legalizálni utcára!
wr250f még egész elfogadható
az új honda 250es nagyon gyengén muzsikál
a dr 250 meg aranyárban van, főleg a 2 vezérműtengelyesek, amelyiken meg csak egy van az harmatgyenge
ráadásul nagyon kivan mind
esetleg még honda xr250 de az is nagyon ritka
Szelephézag a téma, K3 drz400S gépnél.
A gyári értékek:
szívó: 0,10-0,20
kipu.: 0,20-0,30
Most néztem meg, nálam ez van:
szívó jobb: 0,10
szívó bal: 0,10
kipu jobb: 0,15
kipu bal: 0,20
Tehát a kipu jobb kivételével mind a legalsó határon van.
A kipu jobb 0,15, ami eléggé kicsi. (emiatt torpanhat hirtelen nagygáznál? gondolok itt arra, hogy korán nyit, szökik a nyomás stb...)
Kérdés még az is, hogy a többi hármat, ami alsó határértéken van érdemes piszkálni, vagy csak a határérték alatti egyet?
Illetve kinek mi a tapasztalata, mekkora hézagra lőjem be?(mit szeret a doki?:)
Szívem szerint középértékre állítanám:
szívó:0,15
kipu:0,25
Javaslatok?
Köszi!