ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Eladó egy Drz400-ban használt sm szett!Új csapágyak mindkettőben, elől 320-as tárcsa, 70%os gumi, hátul 220-as tárcsa, 90%os gumi, 1400km-ert ha futott lánckerék!Drz-hez való távtartókkal, 320-as tárcsához való fékadapterrel!Más motortípusba is beépíthető!Az ár irányár, hívj bátran megegyezünk!
Ár: 65.000Ft
0630/635-8366
Sziasztok!DRZ E.-t szeretnék venni kb 600.000 ft körül,de nem tudom olyat érdemes venni aminek bontatlan a blokkja vagy érdemes megnézni olyat is ami az eladó szerint fel van újítva.Van aki szerint ha már felkellett újítani egy DRZ.-t akkor az már kapott az élettől mivel ezeket nehéz megölni.
köszi! a vezérlés lehet érdekelne, a karbi nekem kicsi. Hívlak szerdán, még nem vagyok otthon, mert érdekelne a tengely tipusa is, van valami szám elvileg benne. köszönöm!
És nálad ez mennyit változtatott?
Mennyit csökkent erő terén és mennyit nőt a végsebesség?
Nem azért kérdem mert én most minél nagyobb végsebességet akarok csak néha jobb lenne vele finomabban menni. Ezzel a sport kipuffal 80km/h ig 5.be elég törhető "halk" , de egy 110-120-as utazó már hosszú távon nem az igazi. ( tudom egyszerűbb lenne a gyári dobot vissza tenni de szeretem ezt a Finster kipuft.)
http://www.oneidasuzuki.com/st...
De ez sajna csak E-re jó!