Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, vagyis nem látni rajt semmit!
csövi!
Lánckerék felrakva, tesztelve. ha nem lett az olajfáktól defektem akkó holnap goo
Hali.
Holnap megyünk motorozni?
(Szankon offroad nap)
újratekercseltettem volna a helyedben, masszívabb lett volna mint a gyári...
Hello!
Ha jól emlékszem szép állapotú, talán egy 3mm lyuk van fúrva a középvonalban a rendszám rögzítése miatt...a cucc messze van tőlem, talán egy hét múlva tudok fotót küldeni.
Addig is mail:
szabal@gmail.com
magnéziunot is fogja, bár arról nincs gyakorlati tapasztalatom
olyan 3-400ft egy szál(ebay-ról érdemes rendelni csomagban, magyar küldi majd)
sima alu lapokén is teszteltem szét se lehet verni, ha jól rátapad
mert azért rutin nélkül nem olyan gördülékeny a feladat mint a videón
Sérült a tekercsed is?
Most látom, nem egyszerű sérülés, hogy szerezted?
Nekem alulemez lett belehajtogatva és kétkomponensű epoxy ragasztóval kikenve. 1- 2 ezerből megoldható lehet, utána deknivédő úgyis eltakarja. Nekem 3. éve bírja!
Dekni javítás:
A videó érdekes volt. De azt tudni kell, hogy az E deklije nem alu, hanem magnézium, vagy annak ötvözete!
ha a szépség nem fontos simán összehegesztik
de kipróbálhatod ezt is: http://www.youtube.com/watch?v...
én felnit taknyoltam vele simán bírta
A gyári, új dekli ~ 55eFt, de bontottat 15-20 körül lehetne(ne) kapni. Megítélésem szerint a lezúzott darab menthetetlen, mivel az áthatás környékéről hiányzik belőle egy nagy darab, emellett szinte a széléig berepedt. De azért kösz!
Miért mennyi egy ilyen dekni?
Mert ha BP közelében vagy vagy fel tudod küldeni én lehet megoldom a problémát Mármint ha nem a széléből van kitörve mert akkor menthetetlen.De ha a közepéből akkor van megoldás..............
Szia lynty!
Szép állapotú, nem karcos ugye?
Tudnál róla képeket küldeni?
(Az enyémet azért cserélném le mert karcosan vettem és eléggé zavar.)
Ezt a kört már lefutottam!
Ha megértő embertől vetted nem tudod visszaküldeni? És elkönyvelni a dupla posta buktáját? Ez még mindig jobb mint bármi más.... Sajnos jelen helyzetben semmi segít.... bontok egy sört...
Nagy Dávid 0630 8952149 ő bontott drz t
Á, ez már reménytelen!
Deklivédő nem fedné be rá ragasztanád szilikonnal
Nem! Hiányzik belőle úgy egy kb. 200 Ft-os méretű darab!
Remélem a mocis barátok itt, a fórumon értékelik a szenvedésemet és v.ki ad egy használható tippet!
Nem javítható?
Szívás! Mármint nekem!
Félre értesz .Van 1 LTZ-m +1DRZ-m . Nem deknim van
Nem adod el a nekem is jót (E)? Van az a pénz...
Nekem sm van. pont most jöttem a garázsból meg mértem mind kettőt így ,h tudom mit kell nézni valóban látható a különbség.