Hali!
Énis a parillánál vettem lánc szettet!Ez amit te irtál,erre nekem azt mondták h ezt nem ajánlják drz-hez,csak kisebb ccm-is motorokra!De 24e-ért kaptam hozzá AFAM szettet,ami nekem bevált!
Szerintem elég agyat cserélni, pölö SHOX-nál is kapni aranyáron 76eFt-ért Talon agyat DRZ-be hátra.
Biztosan olcsóbb egy bontott kerék(ha van), vagy talán gyári agy(de szerintem az sem olcsó)
Azt tudom de nem tudom cserélni mert ahol a tengelyhez kapcsólodik a lánckerék, ott van teljessen elnyalva az egész.
Pontosan nincs a csavarnak helye....
Az a baj h. most nincs képem, de csinálok és feldobom szerintem úgy vágni fogod mire gondolok
Én egész hátsó kerék cserét látok előre láthatóan
Amúgy a szett meg van, már rég óta
Valaki tudna nekem segíteni?
Az a bajom , hogy menet közben le esett a láncom ( Rossz kenés Stb... miatt )
És elnyalta a hátsó tengelyen az összes csavar befogást, és ezért nem tudok fogas kereket cserélni ez miatt..
És már nagyon oda van sajnos ( Használhatatlan ) a láncom
Muszály új kereket vennem?
És ha igen tudja valaki mennyibe kerül?
Addig is kösz mindenkinek a hozzászólásokat
Azt hiszem bemegyek jövő hét elején a Shox-hoz....
Igen Drz-ről van szó..
Nagyon csúnyán össze darálta.
Szerintem ezt a Shox-nál lehet megnézem, az közel van csak 70km Pest
Köszi a segítséget....
Énis a parillánál vettem lánc szettet!Ez amit te irtál,erre nekem azt mondták h ezt nem ajánlják drz-hez,csak kisebb ccm-is motorokra!De 24e-ért kaptam hozzá AFAM szettet,ami nekem bevált!
Biztosan olcsóbb egy bontott kerék(ha van), vagy talán gyári agy(de szerintem az sem olcsó)
Úgyhogy azthiszem kerék csere lesz hátul......
Nem tudsz helyett ahonnan lehet netről rendelni?
Köszi
Bazz
Pontosan nincs a csavarnak helye....
Az a baj h. most nincs képem, de csinálok és feldobom szerintem úgy vágni fogod mire gondolok
Én egész hátsó kerék cserét látok előre láthatóan
Amúgy a szett meg van, már rég óta
Kösz
Ez olcsónak mondható, csak mert egy tisztességes lánc többe kerül.
Minőségét nem ismerem.
Valaki tudna nekem segíteni?
Az a bajom , hogy menet közben le esett a láncom ( Rossz kenés Stb... miatt
És elnyalta a hátsó tengelyen az összes csavar befogást, és ezért nem tudok fogas kereket cserélni ez miatt..
És már nagyon oda van sajnos ( Használhatatlan
Muszály új kereket vennem?
És ha igen tudja valaki mennyibe kerül?
Előre is köszi