szia,az szerintem menni fog.Sm-nek van segédváza és ahoz van rogzitve pár helyen,neked max nem lesz.A lámpának is más a felfogatása,de inkább jó lenne ha valaki más is megerősitené
hallo mindenkinek!
köszönöm akik irtak hogy van elado gumiuk de nekem uj kellene nztem az universal motoron de a Bakonymotoros csávoval kéne dumálnom ö irt hogy vannak nála gumikolcson vagy ha valaki tud cimet hogy hol nézzem meg azt nagyon meg köszönném
Hali!
Első gumim nincs de van egy hátsóm, Mitas c-04 110/90-18!Drz-e re való mivel azon is volt(sajátomon)!Nem repedezett, semmi gond nincs vele, 11mm a középső bütyökmagasság!Irányár:6000Ft+ postaköltség!
Előre neked milyen kellene? 120/70 vagy 120/60?
Tudok egy helyet, ahol ContiSportAttack-nál a következő árak vannak:
-120/60R17: 21894.-
-120/70R17: 23488.-
-150/60R17: 27606.-
De van mindenféle, sztem a legjobb árakon, és nem kizárt, hogy további kedvezményt kaphatnánk...
Hali.
Én is ebbe a cipőbe járok.
Gondoltam én is a contira.
Van még egy srác itt a forumon ő is akar venni.
Szerintem ha 3om vagy annál több garnitúrát rendelnénk kapnánk biztos kedvezményt.
Gondold át és jelezd.
üdv.BoB.
A véleményeket szeretném kikérni, szeretnék venni első és hátsó gummát a Drz sm-emre. (120/70(Z)R17 és 150/60(Z)R17)
Igazából a tapasztalatokra lennék kíváncsi az egyes típusokkal kapcsolatban, mivel a jelenlegi nem igazán győzött meg. (Dunlop Sportmax D208, 5000km alatt vége, és még a tapadásával se voltam megelégedve...)
Gondolkodom vmi kétkomponensűben, pl. Michelin Pilot Power, vagy Pirelli Diablo Corsa III, de ezeknek meg az ára elég húzós.
Ezeken kívül a Continental ContiSportAttack-ról hallottam némi dícséretet, és ez árban is eléggé kedvező!
Valaki esetleg tudna olcsón szerezni valamilyen típus(oka)t?
bakonymotor@gmail.com küldök képet és árat is ha gondolod. köszi:Marci