Egyik havernak 22 ezer van az S-ben, normális szerviz mellett semmi baja a motornak. Tehát a 25 ezer után még nagyon sokat ki kell bírnia, ha jó kezekben van.
Üdv. Mesterek! Kilátásban van egy DRZ S vétele! A motor szép állapotú, rendszeresen szervizelt. De 25000km van a motorjában. Nagy ez a futásteljesítmény egy ilyen motornak? Esetleg milyen nagyobb beruházást igénylő alkatrészek cseréjére lehet felkészülni?
Előre is köszönöm a válaszokat...!
Sziasztok érdeklődnék hogy valaki drz sm-en variált-e már az áttétellel a 40 lovat kicsit + kéne erősíteni 1-2 fog mennyit számít? elől vagy hátul? Kipuff csere volt már át is van fúvókázva nem tudom érdemes e variálni a fogakkal köszi.
Szevasz Szabi!
Kösz a választ. Most volt olajcserén a vas, így inkább a döntögetős módszert fogom választani.
Más.
Elmondok nektek még egy tapasztalatot. Érdemes figyelni házi olajcserénél, mert az olajos flakon fóliája úgy szakadt el nálam a kupak lecsavarásakor, hogy egy kis darab belekerült az olajba, és nem vettem észre! Szerencsére körültekintően töltöttem bele a motorba, így végül is megláttam, és sikerült kipiszkálnom még a flakon nyakából. De bele sem merek gondolni, hogy mi van, ha ez a darab alufólia belecsúszik a motorba. Na, innentől teaszűrővel töltök bele, ha itthon cserélem. Figyeljetek rá, mert bárki járhat így. Üdv! D.
Köszi szépen, de most tényleg elfogja vinni a motor a pénzem
Ha nem jött volna ez a dekli törés akkor tuti megvettem volna, de így kicsi rá az esély.
Azért még 1* kössz és remélem sikeresen eltudod majd adni !
Szeva...na kitaláltam...sajna nagyon távoli hogy mikorra lesz krosszmocim vagy ujra szupermotyóm...szóval 35ér odaadom ha érdekel...34-es méret...és természetesen hibátlan állapot...
Szevasztok! Ennél a generátor csavarmeghúzásnál le kell engedni az olajat? Meg gondolom leugrik a váltókar is... Nem vagyok egy nagy műszaki mágus, csak azért kérdezem... Kösz a választ.
Eddig 1 fesz szabályzó bánta a szervíz munkákon kívül