Hali mindenki!
Az E és az SM-nek az ülése ugyan az v az SM-nek nagyobb és kényelmesebb?Amióta megvan az supermoto szettem 2 személlyel elég sokat járkálok de a tökeim bányják!
Jó lenne ha az SM más lenne kényelmesebb mert akkor beszerzek valahonnan egyet és azt pakolom fel rá!
Biztosan jó lesz és legközelebb megyek is, amúgy vártam hétfői Babodot, de gondolom elfáradtatok Majsán . Amúgy pont gumit megyek venni Bp-re, találtam egész jó áron itt az apróban és vasárnapra beszéltük meg az üzletkötést, meg egyúttal elintézek egy két régebbi dolgot is. Letöltöttem a manualokat az ftp-ről, ha kell kiírom cd-re, de még fent van szerveren.
Még néhány infó az összefoglalóval kapcsolatban:
- pénteken "csak" egy 15 perces brillirozást láthatunk, de ha minden jól megy megkapjuk a vágatlan anyagot. Legalább is a Rodeo Ride-osok ezt ígérték, és én hiszek nekik.
Mondjuk így is le lehet venni.
A köszörülést meg tudod csinálni úgy, hogy kinézel magadnak egy szimpi szemet a láncon, valahol azon a rászen, ami épp a hátsó fogaskeréken van. A lánc oldalán elköszörülöd a nittelés, aztán szépen kiütöd a kis csapot a láncból.
sikerült találnom egy képet magamról ... basszus hogy jó kép miért nincs sehol senkinek
és Michelin Pilot powert vettem tőle. :D Persze amiket mondott nem rossz értelemben mondta. jha és milyen fasza guadja van...
Na kinél voltál, kivel beszéltél aki ilyeneket állít?
Milyen gumit vettél?
tegnap voltam kőrösön gumiért.! :D Mondják is hogy nem vagy egy gyenge csávó :D Bizniszelsz állandóan :D
Arra a vágatlan cuccra kíváncsi lennék énis
Az E és az SM-nek az ülése ugyan az v az SM-nek nagyobb és kényelmesebb?Amióta megvan az supermoto szettem 2 személlyel elég sokat járkálok de a tökeim bányják!
Jó lenne ha az SM más lenne kényelmesebb mert akkor beszerzek valahonnan egyet és azt pakolom fel rá!
Tudod,hogy nem vagyok egy rendszergazda, de azért valahogy megkapom?
De nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod.
Sajna vasárnap Bp-n leszek
- pénteken "csak" egy 15 perces brillirozást láthatunk, de ha minden jól megy megkapjuk a vágatlan anyagot. Legalább is a Rodeo Ride-osok ezt ígérték, és én hiszek nekik.
Ha nem csal az informátorom, akkor a DR-Z kupa összefoglalóját pénteken (04.17.) 21.45-kor láthatjuk a Sport 1 műsorán.
Ha fals az infó javítsatok ki.
Helles!
Ha minden jól megy vasárnap Somogybabod. Még hívlak ez ügyben.
DR-Z 74!
Köszi a képeket, tök jók lettek.
Luyz!
Neked is írok, mert még megsértődsz.
A köszörülést meg tudod csinálni úgy, hogy kinézel magadnak egy szimpi szemet a láncon, valahol azon a rászen, ami épp a hátsó fogaskeréken van. A lánc oldalán elköszörülöd a nittelés, aztán szépen kiütöd a kis csapot a láncból.