sajnos hogy így néz ki ( egész ország )és akkor a motorosoktól kel védeni a természetet!
nem Ők teszik tönkre, nagyon szomorú hogy azért fizetnek embereket, hogy a motorosokat baszogassák. De ez örök életben vita téma lesz. Pedig a motoros nem szemetel, mert nem egy szemét domb tetején akar kikapcsolódni a hétköznapokból, hanem a tiszta és szép környezetben, azért jár oda mert szereti a természetet az erdőt a fákat, nem azért hogy tönkre tegye!
A képek alapján is kiderül nem a motoros társadalom hordta oda a szemetet! És nem lánc fűrészel járnak, a téli tűzrevalót nem innen szedik össze!
.Bár a visszaúton kicsit szétáztam,de még így is gyorsabb voltam a 4kerekűeknél.Kidőlt fák,és nagy víz nem árthat...
S O H A nem megyünk természetvédelmi területre.
meg ha minket kapnak el akkor minket b.sznak meg és nem téged, ja és nagy többségünk nem tájvédelmi területen motorozik (szerintem)
Nem arról van szó h természetvédelmi terület vagy sem, hanem arról van szó hogy kárt okozunk mi magyarok a mi országunknak amiben élünk és gyermekeink is élni fognak vagy sem.A termőterület felső része a legkritikusabb ebben a tekintetben.Pl. ha van egy tő bármilyen hazai orchidea 10 méterre a kis ösvénytől amit felszántunk akkor gondoljunk arra hogy a gombafonalakkal társulást kialakító gyökereit szántjuk fel és ezzel ítéljük halálra az egyedet.Semmi gond a döngölt utakkal,mezőgazdasági csapákkal(ebből a szempontból!),csak több szűz területet ne avassunk be!