olyan szeretnék kérni h ha vkinek meglenne az a drz kép aminek dupla yoshimura dob van felrakva! akinek megvann légyszives linkeljétek már be ! mert arra a formára szeretnék én is dupla dobot felhoznii ! fontos lenne
megint gáz van a motorommal
ismét elkezdte a durrágást
felraktam 1gyári folytott verziót de attól is ugyanugy durrog
csak hallkab
mi lehet a gáz
valaki valami ötlet
nemrég volt szerelönél
szelepállitás volt+karbitisztitás+gyertyacsere+én kitakaritottam a levegö szelepes kütyüt is
jó a söröcske amit vettünk
már szüröm befele
viszont a motor akkorákat durrantot hazafele hogy beleborzongtam már megint mi lehet a gáz levettem a blokvédöt és felraktam a másikat de igy sem jó
most csapom fel rá a folytott verziós kipuffot hátha úgy jó lesz
köszi a szerelést
Én a saját képemet egy 3 sávos elkerülő úttól 10 méterre csináltam, 2 méteres gazban, ahol asszem nem sok orchidea nő.
De az írásodból kiderül, h természetvédő lehetsz. Ha lesz időd keress meg és körbevezetlek a Börzsöny Nemzeti Parkban! Elöljáróban annyit elmondanék, h olyan emberek, akiknek közük nincs ehez a témához, nagyon nagy erdőrészeket vásárolnak meg a nemzeti park területén (!) és mivel az már az övék, azt csinálnak amit akarnak. Új utakat járnak ki és olyan mennyiségű fát termelnek ki, h nem hinnél a szemednek. Viszont a Pilisbe már a bicikliseket sem engedik be. Gartaulálok!
Nem a bírság miatt kell védeni a természetet...nem nekem fáj...nem nekem kell észrevennem h mikor okozok kárt és mikor nem...
4X4-zünk is, és nálunk is állandó téma EZ, én szerintem a motoros társadalmat rendkívül szimpatikus emberek alkotják akik tényleg nem akarnak ártani vagy ha ártanak akkor sokkal kevesebbet mint mások.
Ragasztottam védőfóliát a táblára és mikor lehúztam hogy lecseréljem lejött a fele írás.
Tud valaki valami megoldást?
üdv.
valamit basszon rajta mert igy nem jó
jelentem 1üveg elpusztitva
olyan szeretnék kérni h ha vkinek meglenne az a drz kép aminek dupla yoshimura dob van felrakva! akinek megvann légyszives linkeljétek már be ! mert arra a formára szeretnék én is dupla dobot felhoznii ! fontos lenne
Kösszi hellosztok!
ismét elkezdte a durrágást
felraktam 1gyári folytott verziót de attól is ugyanugy durrog
csak hallkab
mi lehet a gáz
valaki valami ötlet
nemrég volt szerelönél
szelepállitás volt+karbitisztitás+gyertyacsere+én kitakaritottam a levegö szelepes kütyüt is
már szüröm befele
viszont a motor akkorákat durrantot hazafele hogy beleborzongtam
most csapom fel rá a folytott verziós kipuffot hátha úgy jó lesz
köszi a szerelést
valami komit kérünk
mit is kell nézni
te normális vagy
motorra
és tessék ez is tájvédelmi körzetbe készült
igy ugy a temészet
De az írásodból kiderül, h természetvédő lehetsz. Ha lesz időd keress meg és körbevezetlek a Börzsöny Nemzeti Parkban! Elöljáróban annyit elmondanék, h olyan emberek, akiknek közük nincs ehez a témához, nagyon nagy erdőrészeket vásárolnak meg a nemzeti park területén (!) és mivel az már az övék, azt csinálnak amit akarnak. Új utakat járnak ki és olyan mennyiségű fát termelnek ki, h nem hinnél a szemednek. Viszont a Pilisbe már a bicikliseket sem engedik be. Gartaulálok!
nem tudom miért egy pasi képeire vagy ennyire kíváncsi :D
nem tudom miért egy pasi képeire vagy ennyire kíváncsi :D
4X4-zünk is, és nálunk is állandó téma EZ, én szerintem a motoros társadalmat rendkívül szimpatikus emberek alkotják akik tényleg nem akarnak ártani vagy ha ártanak akkor sokkal kevesebbet mint mások.