Köszi a tippet! Holnap rájuk is csörgök. A bukócső dolog most gondolhatod, mennyire elkezdett foglalkoztatni... Ja! Írtam adatlapra amit kő.
Nem tolakodás, gyere bármikor. Ez volt már téma többször is, ha jól emlékszem, 15ezer környékén van az új, gyári. Az enyém eldőlt álló helyben, de ennyiért maradt a karcos dekli.
Töltöm.
arra ugyan nem esküszöm meg, hogy GS-hez nekifutásból tudnak adni cuccot, de egy próbát megér
Nagyon tetszik a fórumon talált jókedély.
Ha nem tolakodás, be is néznék ide néha. (Bár nem vagyok nagy netrajongó, azért elég sűrűn felnézelődök mostanság...) Nem akarok senkit terhelni, de itt talán van már valakinek tapasztalata a budapest ill. környékén lévő bontókkal kapcsolatban. Ha nem nagy kérés, szivesen vennék egy kis infót... Pénteken "koriztam egyet a Vassal" és a jobb oldaldeknim nem szerette a dolgot... Konkrétan ilyet bontva nem találtam neten és gőzöm sincs mennyi az ára újonnan ill. bontva. Tudnátok adni valami irányt, hol nézzek utána, ill mibe fájhat ez sacc? Ha jól emlékszem olvastam már, hogy Blue exével történt hasonló...
Én sem vagyok száguldozós fajta, de a GS sajnos egy szezon alatt kinőhető. Ezáltal sok pénzed bánja: vétel-eladás, átírás, stb. Ha a srác elég megfontolt, mehet neki nagyobb is. Persze nem busa!
Volt egyszer messziföldön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy
szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó
partján környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: Ó, csodálatos
hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha
megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám,
össszeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol
főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké
hálás és boldog lehetnél!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén
fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott,
magában elmosolyodva így szólt: én kurvára nem így gondolom.
Jó éjt Szeretembanda!