, de hát nem újat vettem ez meg velejárója, ( mit van tenni erre tellet
) ami új az új . Ja km: 291242 dehát ez nem mérvadó ( órát lehet cserélni, pörgetni ).
meg az az 1kw...röhejes ha ebbe belekötnek
egyébbként gratula a motorhoz
)
Nem hiszem, hogy normál használat mellett ennyire meg lehet égetni a kuplungot. De annak van reális alapja, hogy nem oda való olaj került a mociba hajdanán.
.
, minél simább annál kevesebb olaj tud letapadni a felületen lévő apró rések közé tehát nincs amin megcsúszon így összetapad szerintem ( mi valahogy így tanultuk )
, de ki próbálhatod két tükörlap közé ill. két csempe lap közé tegyél olajat és nézd meg melyik tapad össze jobban. De lehet hogy én tévedek, bár én így tapasztaltam
.
, mert szerintem annak a felülete ahogy megég lényegében "tükrösödik" és hogy ilyen síma azért tapad meg. Namost valyon segítene ezen az adalék?, vagy szétszedni csiszolni és úgy visszatenni, de az is meddig lesz vajon jó
1., kapsz 5 percet hogy feljegyeztesd 52. sorszámmal magad a Gs Fanklubba:-))))
gsfanklub.extra.hu
2., 2003-as? Egy évvel öregebb mint az enyém:-)))) Ezüst váza van:-) ennyi a különbség a tiéd és az enyém közt.....ja meg annak még a régikarburátora van...ami nem egyezik a 2004-es modellel!!!
3., Gumi: amit akarsz.........ahogy közlekedsz.........ahogy menni szeretnél...........
Ha téped a száját és 7-8000-ren használod (130km/ó fölött) akkor mínőségit vegyél (Micheline, dunlop, Metzeler...stb)
Ha kanyarvadász vagy akkor szintén........
Ha nyugodt , lightos vagány - mint ÉN:-) - akkor elég a Heidenau.......olcsó, de nem is bír annyit mint egy Micheline.....
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Heidenauval.....most ettetem a 2. szériát vele.....és 1-2 hónap múlva a 3-at.....
4., Olaj.... ásványi vagy félszintis.... FULL SZINTIST NEEEEEEE!!!!!
Én mint irtam már jó rég óta a Valvoline Durablend vagy a Motorcycle 4T-t használom (1500-2200ft/l áron lehet kapni)
5., teló.....
keményítésnek 2 módját ismerem ÉN...
a., alapban 10-es olaj van benne.....lecseréled 15-re.......
b., a leírások közt találsz egy olyat, hogy a teló tetejébe tegyél egy 30mm átmérőjű 20-25mm-es müanyag darabkát....amolyan előfeszitést......
6., A kiállításokat felejtsd el szerintem..... sok haver belebukot! Kifizette a belépőt, azt vagy nem volt semmi, vagy nem volt méretben, vagy eleve nem volt egy fillérrel sem olcs mint a boltokban.....
7., nekem is 25kw-os....és nekem is A-korl van......miért lenne gond???? Hisz eddig jó!
De amugy már igazoltattak párszor és semmi gondom nem volt..............