T. PAGYAG
Ha tényleg érdekel a doboz a biztonság kedvéért jobban jársz ha a mobilon keresel az mindig üzemel ill relativ ritkán vagyok net közelében
( ha nem akkor sincs harag) üdv
T. Dorina
Nekem ne üzenges a NYUSZANCS "közvetitésével" ,csörges + és egyeztetünk
ha tudom a számod szolhatok mikor megyek tekeregni a városba ill környékén.
A paripém bejáratos = semi száguldozás
- edig mindig egyedül gurultam, tök uncsi
- mobilom száma: NYUSZITÓL megkapod
Elismerem Blue-é a gyengéb váltózat vóltt,és ő bizony szeret bakolniis. Tehát terhelési gondok, de aki mindenkire gondol,hogy ne hiányozzon semmi PL:hosszabitó, a teló tőltésére. . .
Megjelent az idei Louis újság, közel 1000 oldalas. Vannak benne nyalámságok! Lapozzátok bőszen...Louis Katalog 2008
Nyuszi: ma fogok tudni e-mailt írni,sajna melóhelyen nagyon el vagyok kapatva és még nem volt időm felvenni a kapcsolatot,de természetesen továbbra is komolyan érdekel a cucc,...
Nem szóló, lehet az többen is . Egyébként ez csak azé láccik így, mert Macc rossz kameraállást választott Erik meg túlságosan is figyelt .
Nem vót semmiféle dörgölés .
Mé nem tükör előtt csináltátok? Úgy "érdekesebb"!
De az biztos, hogy it a GS500-fórumón beszéltétek.
Már volt téma korábban, Rutin oktatás, mint az adatlapodon is van kép rola.
Ha hallsz valamit, vagy bárkik azok szóljanak.
Ha tényleg érdekel a doboz a biztonság kedvéért jobban jársz ha a mobilon keresel az mindig üzemel ill relativ ritkán vagyok net közelében
( ha nem akkor sincs harag)
vidi...
üdv.
Nekem ne üzenges a NYUSZANCS "közvetitésével" ,csörges + és egyeztetünk
ha tudom a számod szolhatok mikor megyek tekeregni a városba ill környékén.
A paripém bejáratos = semi száguldozás
- edig mindig egyedül gurultam, tök uncsi
- mobilom száma: NYUSZITÓL megkapod
Demég a tartorúdrol is tennél fel képet, ahogy a vázhoz van rőgzitve a mocin.
Elismerem Blue-é a gyengéb váltózat vóltt,és ő bizony szeret bakolniis. Tehát terhelési gondok, de aki mindenkire gondol,hogy ne hiányozzon semmi PL:hosszabitó, a teló tőltésére.
Azé szerintem egész jókat alkotott két vitorlafelhúzás közben...
Ezekszerint Szandokánnak van még mit tanulnia!
Megjelent az idei Louis újság, közel 1000 oldalas. Vannak benne nyalámságok! Lapozzátok bőszen...
Nyuszi: ma fogok tudni e-mailt írni,sajna melóhelyen nagyon el vagyok kapatva és még nem volt időm felvenni a kapcsolatot,de természetesen továbbra is komolyan érdekel a cucc,...
Nem vót semmiféle dörgölés