Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még hozzá tenném.
JANUÁRI NAPI AKCIÓ A SHOX MOTOROS ÁRUHÁZBANNaponta változó akcióinkról a megelöző napon 18h után találsz információt weboldalunkon.

Tehát már zárás után. Akkor hol is van a cuc.
Végülis meg volt adva hogy csak ennyi van,a másik hogy az akciók mindig a készlet erejéig tartanak.
Biztos volt egy pár olyan mint Maci ötlete és odatelefonált- illegálisan
Gondolod hogy abból a vevőből fog meggazdagodni aki csak negyedáron hajlandó vásárolni, te se hiszed
Ennél még rosszabb amit a madaras tesco meg a többiek csinálnak, hogy akciós termék egyáltalán nem érkezik.
A kereskedő túljárt az eszünkön, becsalizott és ha igazán kell kesztyü veszel másikat és megnézed mi más van! Tudatodban benne lesz hogy ez is van az is!Nem kell hogy rögtön vegyél.
Én pár napja voltam ott (egy másik cégnél és benéztem) gyakorlatilag semmi sem olcsobb mint a Louisban, viszont sok minden méregdrága Azt már kifigyeltem hogy sok viszonteladónál van Shox termék ill általuk importált termék és a viszonteladóinál se drágább.
Hali!
Velem nem toltak ki, mert tehetem hozzá a másik négyet hogy kesztyűt tudjak venni
Tesó!

csak ez a kurva mentalitás.......
A kereskedő ennyire balfasz? Mert hogy azért megyek ODA mert akciós - ergo ennyi pénzem van! Szóval ha ottvagyok akkor se fogok mást venni............MAX - mint jelen esetben is látszik - szépen a ROSSZ HÍRÜKET kelti a bosszús "vásárló"............

Eddig se voltam a SHOX-ba EZUTÁN MEG FŐLEG NEM LESZEK!
Dawn!

Kösz amugy a fáradozást!

Ez nem más vazze, mint egy gerinctelen reklámfogás - amiért a hülyéket még fel is jelentjetném - A VÁSÁRLÓ MEGTÉVESZTÉSE címen - és fizethetnének mint a katona!
Tudomásom szerint ezt a magyar jog TILTJA - a Árufelügylet (vagy mi a rák) meg VADÁSZIK AZ ILYENEKRE.....

Nekem ez a kesztyűproject közel .......
1800 busz..... meg vagy 6-8 villamosjegy (közel 2000-2500)- be került volna..........azért mert akciós.....ÉS CSAK SZEMÉLYESEN!

Mert hogy ez van kint az oldalon:
"Tisztelt Vásárlóink! A Januári Napi Akciók csak a Budapesti Shox Motoros Áruházban személyesen megvásárolt termékekre érvényesek! A webáruházon keresztül vagy e-mailen történő megrendeléseket csak a napi akció végén, az esetlegesen fennmaradó készletből tudjuk kielégíteni. "
Ez a becsali! Mert ha már ott vagy, kesztyűt akarsz venni, ne menjen kárba az út, rábeszélnek egy másikra, ami persze nem ÁKCIJÓS.
Ilyen kormolásokért szoktak a nagyok több 10 millás büntetéseket kifizetni. Megérné egyszer ezeket is feljelenteni.
Gondolom a weboldal nincs összeköttetésben a készletkezelő progival.
Ilyenkor én betelefonálok, és elrakatom. Így nincs csöcs... viszont a panaszkönyvbe lehet írni utána, hogy "mi lett volna, ha nem telefonálok".
Én csak azt nem értem akkor mi a JÓ ÉDES ANYUKÉRT VAN KINT A WEBOLDALON A DÁTUM - HA MÁR NYITÁSRA SE IGAZ AZ, AMIT KIIRNAK?

Most gondolj bele!
Azért felutaok, átvágok Budán hogy csöccsre fussak?
Biztos anyáztam volna rendesen a panaszkönyvbe - hiszen tényleg - MI A RÁKÉRT AKKOR AZ AKCIÓS weboldal?

Ismét kiirom - JELENLEGI ÁLLAPOT
Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.

Még mindig ez van kint az oldalon!
Na, ezt hogy csináltam?
O16]
Akkor most maradt 4 lepedőm? Jól kitoltak velem!

Mindenesetre az ügyintézést köszönöm, nem rajtad múlott!

Akkor most maradt 4 lepedőm? Jól kitoltak velem!
itt reggel óta szakad. Így is kell!Ma kerék, akku vissza! Holnap pedig GYÍ!
A kesztyűprojekt lerendezve! 10h10-kor a fellelhető legnagyobb méret 1db L-es volt Biztos nem vitték el a zeladók tegnap a nagyokat!
Nálunk tegnap volt egy jó kiadós eső... azt hiszem só nem maradt az aszfalton! Így holnap száradás után gyíííííííííí!
Ezzel egyet értek.
Relatív! Én osztom Blue tegnapi véleményét, hogy az eső lemossa az útról a sós gányt. Csak holnapra álljon el, ha tényleg 15 fok lesz.
Ez nem jó.
Csak hogy megnyugtassalak - vagy felizgassalak(? ) - esik az eső felénk. Mindjárt ott lesz nálatok, ha még nincs.
Nincs, hogy ne zaklassatok!
De ha van annyi tarcsi lóvéd, akkor kéne egy XL nekem is.
esSO!
nincs a telszámod az akmt-s taglistában!
Szerencsétek van!
Most értem haza a gumiszerelőtől (kocsival voltam! Ezerért én is kiszedem, meg visszarakom! és nem ázok), és mivel csak tízkor nyit a shox...

Szóval akkor 1db XL, és 1 db XXL? Kb még öt percig vagyok itthon!
Hali mindenkine.

ÉN voltam.
Egyelőre 16. Csak összeszedek még valamit addig!
Ilyen nekem is kell 4 ropiért! XL-es méretben.