Valaki-aki rendelt már louis-tól restposten cuccot-meg tudja nekem mondani h a szállítási költségre még rájön-e ez:
"2) Ggf. zzgl. Nachnahmegebühr in Höhe von € 4,20 und € 2,00 Zahlkartengebühr der Post"
Csupán emlékeztettlek hogy hol sérültél meg és hogy hol szakadt szarrá a csizmád.............
Ha megnézed ez is ott fog, mivel semmi....de semmi védelem nincs azon a részen........
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Sajnos semmilyen motoros csizma nem megy fel a lábomra, kénytelen voltam venni egy bokában állítható motoros cipőt!
Megkaptam ugyanis az életbiztosítómtól a 35.000,- magyar kreditet, ami már égette a zsebem!
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Apuuuuuúúú! Nemisigaz, nem vagyok gonosz! csak gondoltam megosztom veled ezt a csodálatos hírt. Ha nem örültél neki, akkor soha töbet nem kapsz semmit... Benne van még a fejedben? én már idegbajt kapok tőle, nem tom elfelejteni, pedig ordíttatom a normális zenémet!
Én az összel a Louisban vettem egy klassz protektorosat 19.90-ért igaz csak kis méret volt ,de már kinyult . Elöször zsibbadt a kezem a sportmotoron benne, de aztán jó lett.
Szoval lehet mindig valami jót találni, csak ki kell várni.
Nem kell valakinek akinek normális a lába? 43-as(41-42-es lábra kényelmes)
"2) Ggf. zzgl. Nachnahmegebühr in Höhe von € 4,20 und € 2,00 Zahlkartengebühr der Post"
Csupán emlékeztettlek hogy hol sérültél meg és hogy hol szakadt szarrá a csizmád.............
Ha megnézed ez is ott fog, mivel semmi....de semmi védelem nincs azon a részen........
Persze, tiszta protektor!
Valami protektór a csizmáben.
Megkaptam ugyanis az életbiztosítómtól a 35.000,- magyar kreditet, ami már égette a zsebem!
http://www.kelomotor.hu/csizma...
Amit tegnap néztetek, azt csütörtökön tették fel, és pénteken mindenki abból a készletből vásárolt:
Szombatra nincs akció!
Na haggyáá, megyek tanulni
CicCcCcC! Szorítok!
De ha akorse lesz már neki, akkor megnézheti magát.
Az akció napja(a következő nap) ugy kezdődik hogy egyből elfogy
Az nap megyek amikor akciós.
Te most mit akarsz mondani.
Képzeld odamész közlik ja ez ma 14 eFt-örülni fogsz?
Szoval lehet mindig valami jót találni, csak ki kell várni.