. Szóval kezdhetek tönkretenni egy tanulóautót
.
Szerencsétlen srác, így elcseszni egy életet. Fiatal, jó pasi, jó színész volt. Nem tudok az ilyen értelmetlen dolgokkal mit kezdeni
...
Nekem is az egyik kedvencem... volt...
Főni, ez most nagyon gyenge kis poén volt.
Javaslom, minél előbb adj túl rajta, ha másképp nem megy, akár önkiszolgáló üzemmódban.
) megint volt olyan, h nem csörgött ki?
Más családtag is jelezte ezt a problémát, lehet, h a telcsivel van gond....
Mellesleg, nálunk az összes pasas kidőlt, csak a lányok maradtak talpon, a pasi kollegák mind otthon ugráltatják az asszonyt!
Lassan lemondhatok a "Mester" jelzőről...
Blue rám versz három kanyart udvarlásban!
Tényleg nem értek az ilyen dolgokhoz!Lehet kérni ilyet?
Persze, leÃrom!
Ugyan ilyen a csöved?Akkor jó!
Az elsÅ� kép(bocs a minÅ�ségért),a kétlyukas tartóról készült, ami alura kerül!A fekete részt (KB) kellett lecsiszolnom, hogy elférjen a böcsÅ�váztól.A felsÅ� tartó három lyukas, és kicsit hosszabb!Az egyik szélsÅ� lyukba csavaroztam a blokkvédÅ�t, a másikba pedig ment a motortartó!A középsÅ�be megy majd a merevÃtÅ�
csavar, de ezt csak én találtam ki!
1.A kocsi emel�jével alátámasztottam a blokkot.
2.Kicsavartam mind a két hosszú csavart, a mi tarja a blokkot.
3.Odapróbálás után szorosan meghúztam a csavarokat (még csak a védÅ�ben)rugós alátéteket használtam.Fontos, hogy acél csavarokat használj, mert én elÅ�ször elszakÃtottam egy gyenge
fajtát!
4.�sszeraktam az egészet, és rájöttem, hogy szedhetem szét, és rakhatok be egy fél centis távtartót
felülre, mert eldeformálta a kétlyukas tartómat a meghúzás ereje!A távtartó a doboz tartozéka!
Röviden ennyi!
Második kép:fels� felfogatás
Harmadik:alsó