Az a matrica valóban kicsit szánlamas...
vagy borul az idei beosztás?
. A hogy érzed magad lett volna a kérdés, de kaptam választ
. Annyira Sz@r, ha az ember nem tud mit csinálni egy hülye nyavalyától. Egyébként az ilyen dolgokra nem árt figyelni, mit is akar ezzel jelezni a szervezetünk...
...
...
!
...
. Bár lehet cordura-ruha ledobással nagyobb sikert lehetne elérni, mint nyakig bebugyolálva, bukósisakkal a kobakon
...
Kicsi szívem! Tiéd a főnyeremény.....ÉN
. De - és ezzel nem szeretnék megbántani senkit - az elsőben én érzek valami szánalmasat, amolyan savanyú a szőlő című dolog ez. Momentán nekem is csak motorom van, de azért egy ilyen matricát nem vállalnék be, valahol ugyanolyan mint a "legyél szingli, valósítsd meg önmagad, mert az ma baromi divatos"... És akkor pislog majd a divatos néni 35 + évesen, hogy se pasi, se gyerek, csak a motor...
. Nem akarni bántani senkit
.
... Egyébként úgy érted, hogy profi hastáncos?
8 an vagyunk egy műszakban, abból 3-an csinálunk ugymond vegyes melót......amit mellesleg 6 éve egyedül csináltam.....
Szóval szívás nincs - ha meg lenne akkor remélhetőleg az egyik kis ercsii geci szív........Na ezért még drukkolni is képes lennék
Ez olyan "kölcsönösen utálom a pofáját a parasztnak" felállás......de nem is várhatok mást egy ilyen sötét idiótától mint az a kretén. Én simán átnézek rajta.....de már nagyon érlelődik egy maflás.
Semmi más dolog nem gubancos - csak nem szeretek táppénzen lenni, mert az ex-ex köcsög fönökömnek szokása volt ezt a béremelésnél honorálni.......
(A FASZ megkérdőjelezte még a kórházi papírt is.....mikor bent feküdtem egy hétig)