Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki SOS segítsen! Hol van a szilveszteri vidi? Blue honlapján legutolsó videóként szerepel, de nincs semmi ott.
olyan édes vagy.... (akart lenni a szövegem)
Nem tudtok valakit, akinek kellene a Bering nacim? Később csinálok fotókat is.
Szia!

Persze, hogy egyeztethetjük az itinert!
Majd átküldöm a nyers változatot mailben. De alapvetően nem sokat változott. herend-balatonmagyaród, őriszentpéter (vagy ahol szállás van). másnap az őrségben guriga, fazekasok munkamódszereinek megnézése, skanzen. vasárnap pedig kényelmes időben indulás haza, útközben a jeli arborétum (rengeteg virágzó rododendron-bokor )-ban csavargás. De jöhet még programlehetőség, bár nem akarjuk túlzsúfolni a hétvégét.

Egyébként bárkitől szívesen fogadunk ötleteket!
Olyan édes vagyok, hogy ennyire libának nézel!

De, persze, hogy eszembe jutott! Csak még a megfelelő "alapanyag" hiányos...
Hi!

Doooorcsi: ha ismernéd...

Mocismacska: köszi. egyenlőre shoxnál sem láttam olyat ami tetszik. De ettől függetlenül hasznos infó lehet, hogy kompatibilisek-e egymással. köszi-köszi!

SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Megint rendesen lemaradtam, mint a borravaló...
Lányok-Fiúk!
Az mitől lehet, hogy melegítem a gépet kb 8 percet, raknám 1esbe, és olyat ránt mint az állat?Nem emel ki a kuplungom?
Próbáltam tologatni előre-hátra, 20szor behúzom a kuplungkart,de ugyanúgy ránt!
Mindíg csak az első 1esbe rakásnál!
Keveset melegítem?Vagy ez normális?
Nyuszika!

Ismét kérdezem:-) Az Őrségi project megállóhelyei nálad micsodák?
Én éjjel összedobtam egy 7-800km-es kört.....a képek alapján a sárkány is élvezni fogja..............
de ha már arra megyünk nem akarok semmit kihagyni - így lehet hogy Te ismersz még több jó helyet....

Ha érdekel az Én itinerem szólj és elküldöm.
Dehogy is..........

a csodát a meleg olaj okozza............akkor leülsz a mezőn és alszol egyet:-) vagy virágot szedsz anyukádnak:-).
Persze NE NAGYON PARÁZZ....hiszen a csapatkának is kibirta a vezetési napot, és ahogy hallotam ott e kapcsoltak nagyon 3-4-be.......

Szóval nem kötelező, nem lesz semi baja a vasnak, csak ha megteszed akkor érezni fogod, hogy ez így jobb..........

hülye példa......
40 fok melegben kint rohangálsz egy cordurába......majd gondolsz egyet és felveszel egy rövidnadrágot......
Zimacs: én az alső GS-emmel csináltam a nagy A-t, órákat gyakoroltam a rutinpályn 35 fokos höségben és nem volt/lett semmi baja. Szerintem ha normál periodusban nomál olajat cserél az ember nem lehet baja a motornak, ha mégis akkor az nemaz olaj hibája.
Egyébként nem biztos hogy a legdrágább fulszintetikus olaj a legjobb (az inkább a nagyon pörgős motoroknál jó) lassubb és kopott motoroknál jobb az ásványi.
Ennyi nekem elég is az olajok lelkivilágáról
Jó reggeltet!

Természetesen én is úgy gondoltam, hogy nyáron a nagyobb túra előtt 1x olajcsere esetleg, nem alkalmanként... Lehet hogy betegen nem tudok fogalmazni
Köszi mindenesetre. Az aksit jó hogy mondod, mert az enyém nem igazán van rendben, gondolkodom rajta, hogy cserélem azt is.
Mi a teendő akkor, ha út közben mégis elkezdene kattogni, recsegni a kicsike? Azonnali olajcsere a mezőn?
Blue, én se gyógyultam meg, még egész héten itthon fogok szenvedni. Úgyhogy részvétem!
Köszi!
Ja és ha saját hibádból a dódik a hiba, akkor is megmondja mi a baja (ingyen) és akkor még mindig eldöntheted hogy vele csinéáltatod? Ha meg nem tudja mi a baja, akkor ugye pancserek
Ha garis akkor miért kéne fizetned?
A borulás nyoma, látszik? és gondolod hogy rá tudnák fogni?
Tulajdonképpen arra lennék kiváncsi, hogy produkálhat-e ilyet az én hibámból?
Nemsoká m1ek szervízre, de valahogy parázok attól, hogy a májsztró vakar 2-t a fején és talán 30 rugóér megoldja....
Erre van az ingyenes garanciális szerviz
Tegnap észleltem egy olyan jelenséget, hogy a mocit 5500 fordulatnál nem tom tovább pörgetni.
Nekem 2 dolog fordult meg a fejebmben:
1.:Sokat tötyögtem vele városban és bepunnyadt.
2.: Amikor megborulut, történhetett vele valami.
Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a bajn és hogy lehet orvosolni
Nagyon aggaszt a dolog.
Neked inkább egy cuki rénszarvast kéne beujitanod ott a messzi északon
Roland!

A múltkor mondtad, hogy az eső innen megy feléd. Akkor most reszkess, mert itt esik a hó! Szép, nagy pelyhekben.
Jó reggelt!
Hehe! Így jár az, aki egész nap alszik. A jó alvásnak egyetlen titka van: kellőképp el kell fáradni!
Én az Amargoban vettem a Vasat és ott is voltam 1000-es szervizen.
Ők aszonnyák, hogy csak Shellt tesznek bele. Hmmm...
Ma megyek 6000-es-re. Kiváncsi leszek. Fene sem érti ezt...