Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Árulkodós
Pénteken nem kellett volna egy szál pulcsiban tekeregned biztos...
AZZZE!
Itthon fekszem betegen, végre van egy kis szabadidőm netezni, azt sehól senkisenem !
Hi mindenkinek!
Ez az Auschwitz-i túra nagggyon jó ötlet, -Megvettem-
Mikor megyünk?
Macesz! Ez jó! GOMBÓÓC!
Persze ha nem gond dzsokinak
Sziasztok

Szombaton megyek a GS ebédre Sz.battára, ha kell valakinek a bukócső megoldható, hogy beugrok érte dzsokihoz, és elviszem.
Én meg mellé a pin kódot is!
Hi Macesz!

10 ruppó lesz, ahogy azt a mesterúr előzetesen jelezte.
Valamelyik este, amikor oda leszek a számológépeinkhez engedve, elküldöm mindenkinek a számlaszámomat emilben. (Kivéve, azt hiszem Tibifutárt.)
Fizetni akkor elég, amikor átvette a delikvens.

Eddig úgy néz ki, hogy Nyuszkónak szállítom valamennyit jövő hét szerdán. Nála lehet majd nagyfaluban át venni. (Hacsak nincsenek valakinek más igényei.) Ted! Neked a céges küldés esetleg? (Mint annak idején a plexinél?)

Azé" jelentkezzen minden érdekelt (aki még nem tette), ha vette az adást!

Tisztelt . Ewing!

Ha Ossszibácsi megszámolta a végleges forintot, akkor írd ki légy szives. És kérnék egy bankszámlaszámot is majd tőled az emilemre, hogy a kartellezés anyagi részét is le tudjuk rendezni minél előbb.
Szép jó reggelt Szeretembanda!
Remélem mindenki kialudta magát, akár helyettem is. Én jelenleg álomkórosként lődörgök az egyetemen Elmarad egy rakat órám a héten, lehet haza is húúúúzok, hátha ott jöbb idő van, és lehet menni moccozni! Ennek az első hétnek semmi értelme.

Macc! Szép kis bölcsesség volt, köszi, egy hatalmasat röhögtünk

Jó munkát Nektek!
Jó reggelt mindenkinek!

Azt mondta a menedzserem kérjek pénzt, mert nekünk nem éri meg, de elmagyaráztam, hogy GS500 fórum, meg minden, szóval ingyenbe elvállalom.
Kalev
Igazad van,megnéztem, és tényleg így hívják!
Én meg már dolgozok egy órája, jippijé!
Jó reggelt így hajnalban. Mehetek suliba. dejóóó
Jó reggelt! Korán reggel ilyen fárasztó viccet! Mennék vissza aludni rögtön..
Jó reggelt Népek!

Unio, bizony unio... de vannak az egyenlőek között is egyenlőbbek! Sajnos az a gyakorlat, hogy a határokon ismerik az okmányokat. Viszont a rendőrök még a "régi világból" valók. No, nem mind... Szóval, ha rendőr lennék az Unioban, akkor én sem örülnék ennek: Megjegyezni 27 féle személyit, 27 féle jogosítványt és egyéb okmányokat. Az útlevél ezért nem árt. Pláne, ha véletlen bankolni kell valahol. No, akkor a személyi már nem játszik. Ezért érdemes becsúsztatni a farzsebbe...

Ma reggelre pedig egy hatósági "megállapítás":

"Miért eszi meg a rendőr a lottószelvényt? -Mert rá van írva: Eheti."

Oszt jónapot!
NO!

mentem dolgozni.............jujj de sz@r...........maradnék még itthon egy --két évet
Már akinek van.....
nekem nincs is útlevelem.

Az osztrák, szlovén, szlovák, olasz határokon lobbogtattam a személyimet és viszlát..........sohe nem volt gond
azé me nincs dátum..........hiszen szabad hétvégém ebben az évben nuku
jóreggelt

erre csak annyit mondok UNIO!
És ezt a rendőrnek is tudnia kell
engem is érdekel, de nekem nem idő kell, hanem pénz!
Lengyel túra érdekel engem is, csak szólj időben.
Hát az lehet, hogy a rendőrnek az kell. Jogsi nem elég? Bár persze nem nagy dolog elvinni az útlevelet...
Azért nem árt az útlevél. Ha bármi gondod van, akkor a személyivel nem érsz semmit. Tapasztalás. Ausztriába átengednek (átengedtek) minden gond nélkül... de a rendőr már nem fogadja el. LEGYEN ott a kis kék könyv, oszt jóvan. Ha nincs, akkor reménykedni kell, hogy felismerik a magyar okmányokat.