Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Nyuszi!

Vegyes érzelmeim vannak még. Sok a negatívum, de sok a pozitívum is. Eddig volt egy 4 emeletes, 14 éves panel, most van egy családi birtok.

39 m2 vs. 75 m2
Soroksári lakótelep vs. Lőrinc Ősi kertvárosa (+ egy szép erdő)
Teljes függetlenség vs. farunkban a családunk (Bár teljesen elszeparált, külön bejáratú)
nevetségesen alacsony rezsi vs. Félek tőle, hogy horibilis számlák lesznek.
Lakótelepi utcán áll a moci vs. vasfüggöny mögött kerten belül
Nincs tovább vs. elfér egy törpe is (persze nem a jövő héten)
kinézek az ablakon és egy beton iskolát látok vs. Pilisig, börzsönyig tekinthetek (az északi hegyek zárják a horizontott)

Köszönöm, Nyuszi! Ez volt az első, hogy ilyen aprólékosan átgondoltam. Nem is olyan rosz...

És még megvan a másik kecó is, ha valami gáz van!
mikor csörögjek? Mikor elindulok, vagy mikor már állok nálatok a recepción?
dawntez: most hozta a csöveket. várlak délután. csörögj mielőtt jössz. (akmt-n fent vagyok)
http://www.mr1-kossuth.hu/inde...

Ööö... Már megint szétcseszik a munkahelyemet...
Köszönöm mindenkinek a szülinapi üzeneteket! Szeretembanda!
Sziasztok Népek!

Nincs időm visszaolvasni, csak "ollóztam". Blue, szombaton adok infót a szállásról... elhagyom a tököm.

Legyetek jó naposak!
Este jövök... asszem.
és a gs erősen 30éves technika legalább... motor rulez!

Bali! Milyen a kecó?
Ilyenkor jut eszembe, a kollégám büszkesége. Autómániás, 400m -en gyorsulásos őrült. Van neki egy honda CIVIC-je 160 paci, gyári 7,5-7,8 sec 100km/h-ra. Erre elmeséltem neki, hogy van egy 500 cm3-es kis belépő motorom, gyári adatok szerint 5,4 sec 100-ra!

Majd megpukkadt a srác!
ruha. és az egyetem, meg a versenysport nekem úgy is mindegy sajnos. évek óta pengeélen táncolok.
na ja. de nem irigylem a majdani ízületi fájdalmaid, amik téli motorozás miatt lesz.
Hápi
Ehhez nem kell a nagy faluban moccozni, hanem elég pl nekem kimenni Zamárdiban a hetesre, és kész is a streetfighter só!Ez egyébként nagyon sajnálatos, főleg a szerencsétlen autósokra nézve, akiknek fogalmuk sincs,hogy mi van a lábad között!(nem tudom hogy tudnak egy esetleges vereség után a szőke barátnőjük szemébe nézni )
én lassan már ki is motoroztam magam 2008-ra. mire it ta tavasz má gurulok annyit mint egy-két papírkutya..
Akkor gyújtsunk fel egy borozót és beszéljük meg miért tettük.

Megbeszéltük! Tőlem borozós is lehet. Csak legyen valami
Tábortüzes, beszélgetős, BOROZÓS! este!
Jó reggelt!

Dorcsi most ébredt... Kár, hogy 8-fél10-ig órám lett volna Sebaj, legalább végre kialudtam magam! És névsor sincs azon az órán! Bocs, Guruapu

Szervezkedjetek, hogy akkor mi lesz és hol és hány napos, mert botrány lesz, ha nem is megyünk sehova! Már nagyon mehetnékem van, és műr nagyon hiányzik egy igazi tábortüzes-beszélgetős este, szerintem. Úgyhogy csak hajrá!

azért jeleztem, hogy bagoly mondja.
Azért ez nem volt oly nagy dolog! Többször jeleztem már, meg most is ott volt egy sor röhögés.
guruságod kérdőjeleztem meg (én lenni picibagoly )
Ezt mire érted? Pietre, hogy nem tudja, vagy rám, aki a nevét nem tudja?