). Pláne, ha van mellette egy markolatfűtés, mint "detonátor".
A rendelés időpontja persze kétséges... jó lenne minél nagyobb dobozt összeszedni.
, most állati nagy szélben mentem vele, de nem rontott a vezethetőségen.
Tehát, mint személyi tesztelőd elmondhatom, hogy próbáltam már a Bex féle nagy Puig és eme kis méretű plekót egyaránt. Az én véleményem, hogy a kicsi jobb. A nagy plexi nekem pont a fejemnél keltett örvényt, ezért nagyon rángatta a kobakomat. A kicsi pont jó volt. DE! Én 193cm vagyok, a kicsit csutkás GS-en, míg a nagyot rendes kormányoson próbáltam - azaz más volt az üléspozícióm is. Szal, nekem a kicsi jött be (és még sokkal olcsóbb is).
Kellemes az idő, viszont megint buzi erős a szél itt Pest és környékén. Szentmártonkátára mentem le haveromhoz, aztán Tószeg, Tura, Bag, Gödöllő útvonalon pilinckáztam haza. Egy laza 106km. A tapasztalatok nagyon jók a gép új elemeiről. Nekem tetszik a kis plexi, ugyanis nem a mellkasomra, hanem a siskámra irányítja a szelet, így kényelmesebb a mocizás. A markolatfűtést gondolom nem kell fényeznem, isteni! És a legnagyobb örömöm, hogy a gumik ÁLLATIRA JÓK! Úgy fordul a GS (a profilja miatt), hogy vissza kellett magamat fogni, hiszen mégiscsak 6-8 fok van... És ami jelzi, hogy nem egy 35e-t elfutó betongumi, hogy még ilyen időben is meglangyosodott az első gumi, míg a hátsó meleg volt.
Ha "elismerik" a kategória létjogosultságát, akkor valószínű, hogy lesznek heti-havi-esetleg fél éves matricák is. Remélem, hogy tényleg ész érvek fognak dönteni. (nem úgy mint a teljesítményadó esetében
)
). Ha azonban kész lesz az M6-os, akkor biztosan örülni fogok az olcsóbb matricának. Pláne, ha az M9-es autóút is fizetős lesz később. Szóval, én csak akkor használom a pályát, ha "közlekedek". A túrákon biztos nem arra vágyom, hogy "unatkozzak" az autópályán.
- Az idom: Peugote Speedfight robogó idom
http://www.vatera.hu/peugeot_s...
- A hozzá való lámpa, megtunningolva 2db halogén spotlámpával
- Z1000-res GIVI túraplexi
- 2db Yamaha Fazer tükör
1db Bled Camping matrica
1db FRAKNÓI vár matrica
1db Güssingi vár matrica