Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem semmi
esküszöm fényképezni fogom a telefonáló, be nem kötött, belső sávból jobbra kanyarodó (és még sorolhatnám.. ) rendőröket. ZÉRÓ TOLERANCIA
Nos, ha ilyeneket akar a potyautas, akkor tartsd meg, megérdemli!
mekkora marha.
Ha ennyire uj, akkor utast még nem viszel ugye?
Egy észre nélkül!
Biztos nem vette észre észre az őt üldöző rendőröket(alapból így nyomja biztos)
Huha, ez egy érdekes esemény ... A marhája, mé nem állt meg...

http://index.hu/politika/bulva...
Gratula a géphez!
Még melegnek látszik, a km óra alapján.
Megyek motorozni, mert a potyautas azt akarja, hogy motorozzak!
Töltöttem fel képeket az adataimhoz.
A potyautasom!
Komolyan? Jééé. Csak mert eddig így sztem nem is láttam. Én is gondolxom egy dobozon, azé kérdeztem. Köfi !
Gyári.
22 000ft körül.
Sziasztok!

Ha minden jól sikerül akkor idén megrendezésre kerül a II. StopMotorosNap. Az időpont valamikor március vége április eleje, a helyszín pedig Pécs. Még folynak a tárgyalások a rend éber őreivel a részletekről Amint lesz végleges és biztos info azonnal kirakom a stopmotoros.hu -ra. Annyi már most biztos, hogy ez egy szezonnyitó motoros tréning lesz. A hangsúly azon lesz, hogy a télen elfelejtett dolgokat újra megtanuljuk, felfrissítsük.
Kérdés, kérés, óhaj, sóhaj: stopmotoros@stopmotoros.hu címen
Ha valaki msn/skype/gtalk-on szeretne inkább infot kérni az szóljon és adok címet.

Széles utat!

Szépségessssss !

Az a doboztartó miképpen van megoldva... ? De szépen kérdeztem .
A képek.
A gépek.
Köszi baby!
Megvan minden :)
Köff !
Jó-jó, szerintem is az A előbbre való a B-nél . És nem nő volt az illető, hanem egy nem kis darab pasi . Jóvanna, tudom, h motoros fórum, csak most örülés van .
Nos, olajfogyás nincs, csak izzad a tömítésnél - vagy csak az olajszűrőnél, vagy a hűtönél is, de tömítések megrendelve, ha megjönnek, nekiesünk apuval. A lánc pedig nincs megnyúlva, nincsnek benne összevissza álló szemek, nem is csapkod, ha sztenderden járatom.
Viszont, észrevettem, hogy a láncvédő műanyag hátsó csücske hozzáér a lánchoz, aszittem az agyam eldobom apuval, lehet az zűmmög nekem ütemesen ...
Szóval azt holnap megoldom, ha azután is zümmögés van, akkor tanácstalan vagyok...
Jah, kis corsa b, ezüst színű, majd lesz fotó, csak előbb "évikésíteni" kell .
Nyusz!
Köfi ! Hát no, nem lehetett ezt kihagyni, olyan volt. De Pöfi valamiért erőteljes elsőbbséget élvez ...
Normális esetben hogyan is vannak a kategóriák a jogosítványban?
Szerintem az A-val kezdődik, ami ugye motort jelent. Aztán hadd ne folytassam, ismeri mindenki. Ezt mond a szőke kolléganődnek.
Viszont az is igaz, hogy ez egy motoros fórum , ennek ellenére én is gratulálok.
Tehát: mi van Pöfivel olajilag-láncilag?
Hi!

Gratula a verdához! Mit vettél? mutatsz fotót? Hogy megy a vezetés?

Asszem nem csak te vagy ilyen nemnormális... ! nekem sincs 4kerekűm, és szerintem Zizinek sem.

Napüstéses szép jó napot mindenkinek !
Jelentem, bővült a Pöfiből álló járműparkom . Megszereztem tennap egy 4 kerekűt .
Azé ez jellemző, kollégám aszongya: "Normális esetben első az autó, utána vesz az ember motort." - vagyis megint kiderült, h nem vagyok normális .
Nehogy véletlenül azzal menj haza!