Tavaly is megáztunk 2× is hazafelé. Ellenék nélküle gond nélkül. Engem azért jobban izgat a reggeli hűvösség. Nekünk fél7 körül el kell indulni, és akkor kb 1-2-3 fok van. Namost ez motoron mínusz tízzel számolva nem egy kánikula. Sőt, Vác felé fenn a hegyekben simán lehet 0 alatt is.
Éppen ez az, hogy egyre kevesebb a gond. Hiszen a szélerősséget figyeltem, tehát vihar és motorozhatatlan szél nem olyan nagyon valószínű!
Azért néztem végig, mert az eső egy dolog. De a viharos szél ellen nincs ruci...
Reméljük, tényleg csak eseti záporok várhatók majd!
dawntez!
Az én okosságom: mivel Te pesti oldal vagy, mi talizunk ahol - majd még pontosítunk - mondtam, az Árpinál vhol, aztán megyünk tovább, át Budára, ott összeszedjük ciccahápit, és irány Érd felé.
Jóje?
Köszi a tippet, már próbáltam. Motoroázis jövő hét hétfőig zárva, a telefont nem veszik fel, az van kiírva, h a motorkiállításon meg lehet őket találni... Hurrá.
De még van néhány, a karasna, a tombiker és a pink motors, valahol csak lesz .
Itt jön életbe a tapasztalat:-)
Tudni kell hogy mit hol keress......amit ugye adja - hogy ezek szerint már egypárszor végignyálaztál.......ergo tapasztalatot merítettél:-))))
Ez az angol oldal amugy még a motorozz.hu GS topicból való....
pandamaci (pü) #87 2006-06-17 17:59:25
"Link"
Szóval itt is látszik, hogy majdnem 2 éve történt......csak hát a memóriám...............ISTENI SZÉPSÉG ahogy Tompika mondaná:-)))))
Amugy ez az oldal tényleg jó! MINDEN - MAJNDEM minden motornak ott van a robbantott rajza, számokkal, cikkszámokkal......szóval NAGYON JÓL JÖHET MINDENKINEK
Előre is szólók hogy nem örjöngöm.....a mai napomat NEM TUDJA SENKI ELRONTANI!
Ugyanis egy olyan csodás papirt írtam ma alá ami talán segiti a nyári túrámat is:-)))))))
A tapasztalat nem erre szólt, hanem Piet tesó megjegyezte hogy minek pofázok olyanba amihez közöm sincs - nincs tapasztalatom.....
Ha nekem nincs tapasztalatom a GS-sel akkor kinek van? Óbocs...hát Pietnek aki már 2Gs-t is elfogyasztott:-)
Bár azt nagyon nem tudom elképzelni, hogy a K5-ös Gs frissítése az első futómű...............semmi más de az első telót jól kijavították..............
Amugy?
Ez egy angol oldal...... FRISIITVE! MINDEN ÚJ DOLOG BENNE VAN! hiszen alaktrészekket lehet innen rendelni cikkszám, tipus, évjárat alapján!
Szóval megint kinek volt igaza? NEKEM VAGY NEKEM? JUJJ nem tudom eldönteni.....talán nekem?
De ugye befogom a szám, hiszen kurvára nem ismerem a GS500-as modelt....az mi is? Targonca?
JUJJ......HÜLYE BLUE ....az egy VIDEÓKAMERA.........Panasonic GS500 http://www.arukereso.hu/digita...
Erik, esSO és a többi vén fószer !
Neked-Nektek is mondom.... a korod nem fogom tisztelni! ITT NEM...........ha mint ember találkozunk pl egy bankba, hivatalba, vagy épp megyek puncsolni hogy vakold be a házat akkor igen, de ITT nem tisztelem senki korát..............
PLUSZ! A tiszteletet ki kell érdemelni....nem korral jár:-)
HÁPI!
Én tudom, Darázs tudja.....
Légyszives nyilatkozz!
MILYEN VOLT AZ A 20 ropis lámpa?
Mint az a sajátos poklomban is jeleztem ÉN aztat ajánlom mindenkinek - aki jön, menne....hogy az AKMT fórumot sasolja - feltéve ha rám akarja bizni magát.............
Jelenleg nem tudható biztosra hogy milyen idő lesz.
Az időkép szerint 17 fok volt még reggel....most már csak 13-at írnak........szombatra, vasárnapra esőt
Köpönyeg szerint szombat 16 fok, vasárnap 15fok, VIHARRAL
Yahoo Szombat 16 felhős, 17 fok vihar
Szóval ugyan jelenleg egyik se mondja hogy szombaton megázzunk, de vasárnapra 3/3 mondja az esőt, vihart............
Szóval egy dolog hogy lemegyünk - de haza is kell jönni!
Azért néztem végig, mert az eső egy dolog. De a viharos szél ellen nincs ruci...
Reméljük, tényleg csak eseti záporok várhatók majd!
BAJA
Dunaújváros
Kecskemét
Budape
st
Salgótarján
Olyan nagy szelet nem mond... de zápor lehet. Sőt nagy az esélye, hogy bele is szaladtok egybe, kettöbe.
Az én okosságom: mivel Te pesti oldal vagy, mi talizunk ahol - majd még pontosítunk - mondtam, az Árpinál vhol, aztán megyünk tovább, át Budára, ott összeszedjük ciccahápit, és irány Érd felé.
Jóje?
De még van néhány, a karasna, a tombiker és a pink motors, valahol csak lesz
Remélem mindenki jól van és nem hiányoztam
Dorcsajszi,ment a levél vissza
üdv,
Egy okosság:
Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya: Amit nem tudsz megenni, vagy megdugni, azt hugyozd le, és menj tovább!
Küldtem mailt..............esSO te is nézd meg és JÓ ÉJT:-))))
Itt jön életbe a tapasztalat:-)
Tudni kell hogy mit hol keress......amit ugye adja - hogy ezek szerint már egypárszor végignyálaztál.......ergo tapasztalatot merítettél:-))))
Ez az angol oldal amugy még a motorozz.hu GS topicból való....
pandamaci (pü) #87 2006-06-17 17:59:25
"Link"
Szóval itt is látszik, hogy majdnem 2 éve történt......csak hát a memóriám...............ISTENI SZÉPSÉG ahogy Tompika mondaná:-)))))
Amugy ez az oldal tényleg jó! MINDEN - MAJNDEM minden motornak ott van a robbantott rajza, számokkal, cikkszámokkal......szóval NAGYON JÓL JÖHET MINDENKINEK
PL....
K4-K5-K6-os GS....első telója
http://fiche.ronayers.com/Inde...(MODEL_K4/K5/K6)_
EGY OLDALON! Ergo SEMMI VÁLTOZÁS NINCS!
Az érdekes, hogy pl az 1250-es banditról SOK cucc van a neten, de a miénkről nem igazán.............
Pl itt is csak az 1250S van bent
a HŰŰŰŰŰŰŰŰ után van egy ba zdm eg is (szétszedtem hátha igy engedi)
Egy dologot tisztelek csak.............a NŐK mellbőségét
ici
pici
cici
mell
tőgy
H
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Előre is szólók hogy nem örjöngöm.....a mai napomat NEM TUDJA SENKI ELRONTANI!
Ugyanis egy olyan csodás papirt írtam ma alá ami talán segiti a nyári túrámat is:-)))))))
A tapasztalat nem erre szólt, hanem Piet tesó megjegyezte hogy minek pofázok olyanba amihez közöm sincs - nincs tapasztalatom.....
Ha nekem nincs tapasztalatom a GS-sel akkor kinek van? Óbocs...hát Pietnek aki már 2Gs-t is elfogyasztott:-)
Bár azt nagyon nem tudom elképzelni, hogy a K5-ös Gs frissítése az első futómű...............semmi más de az első telót jól kijavították..............
Amugy?
Ez egy angol oldal...... FRISIITVE! MINDEN ÚJ DOLOG BENNE VAN! hiszen alaktrészekket lehet innen rendelni cikkszám, tipus, évjárat alapján!
K4-es ELSŐ TELÓ
link
K5-ös első teló
NINCS!
K7-es.........
link
Szóval megint kinek volt igaza? NEKEM VAGY NEKEM? JUJJ nem tudom eldönteni.....talán nekem?
De ugye befogom a szám, hiszen kurvára nem ismerem a GS500-as modelt....az mi is? Targonca?
JUJJ......HÜLYE BLUE
http://www.arukereso.hu/digita...
Erik, esSO és a többi vén fószer
Neked-Nektek is mondom.... a korod nem fogom tisztelni! ITT NEM...........ha mint ember találkozunk pl egy bankba, hivatalba, vagy épp megyek puncsolni hogy vakold be a házat akkor igen, de ITT nem tisztelem senki korát..............
PLUSZ! A tiszteletet ki kell érdemelni....nem korral jár:-)
HÁPI!
Én tudom, Darázs tudja.....
Légyszives nyilatkozz!
MILYEN VOLT AZ A 20 ropis lámpa?
Iszkiri az AKMT-fórumba!
ÉSZAK BUDA! Békási shell kút?
Mint az a sajátos poklomban is jeleztem ÉN aztat ajánlom mindenkinek - aki jön, menne....hogy az AKMT fórumot sasolja - feltéve ha rám akarja bizni magát.............
Jelenleg nem tudható biztosra hogy milyen idő lesz.
Az időkép szerint 17 fok volt még reggel....most már csak 13-at írnak........szombatra, vasárnapra esőt
Köpönyeg szerint szombat 16 fok, vasárnap 15fok, VIHARRAL
Yahoo Szombat 16 felhős, 17 fok vihar
Szóval ugyan jelenleg egyik se mondja hogy szombaton megázzunk, de vasárnapra 3/3 mondja az esőt, vihart............
Szóval egy dolog hogy lemegyünk - de haza is kell jönni!