Ha meg nem megy fel a notira az xp, mert nem látszik a vinyó, akkor átkapcsolni a nativ mode opciót.
Ha nincs ilyen, akkor bios frissítés, és lessz.
Sok fuji-nál csináltam már+hp gépeknél is. Modell függő.
Teljesen rendbe van, hibátlanul megy a wifi, touschpad,kártyaolvasó,író minden.
Nem kell semmit felrakni +ba, de ha mégis az se gond.
Elég gyorsan megvan minden, ha nem túl új a gép.
Érdemes kipróbálni
Honnan lehet letölteni a LINUX-ot ,nekem régebben már volt fent a gépen csak a progi nincs meg mert kölcsön volt.
Állitólag van hely ahonnan ingyenesen le lehet tölteni Az enyém SUSSE LINUX xx verzio volt.
Gratula a vashoz. Én is kaptam a cégtől 1et. Persze csak használatra. Látom már rengetegen ráharaptak a témára, ezért én most nem kezdek el furakodni feleslegesen, de ha mégis kell segítség, akkor szólj. Én is ilyenekkel sz*pok, mikor dolgozom. A kedvencem az volt mikor az SP2-es XP Prof. nem látta a HDD-t, mert túlságosan új volt neki és nincs hozzá driverje. Fél napig sz*ptam mire rájöttem, hogy át kell állítani a biosban a SATA NATIVE MODE-ot. Driverekkel nekem ritkán van gond. Ajánlom, hogy mindig a notebook gyártó honlapján keress először Service Tag, SerialNumber, vagy Típus alapján.
Utánna jöhet az eszköz gyártója, És azután pedig a Fórumok.
És ha így sem megy akkor gyorsan rohan ki a motorhoz és vezess le minimum 30 Km-rt, hogy lehiggadj. Én legalábbis ilyenkor akarom ripityára zúzni a PC-t-
UFF...
"Ott volt a 95.....Istenkirály..... majd jött a 98....Szintén....."
Nosztalgikus kék képernyők, IP cím állításkor újra kellett indítani, eleve nem volt védve az "oprendszer" a memória korrupciótól. Valójában nem felelt meg az operációs rendszer definíciójának, de kétségtelen fejlődés volt a 3.1-hez képest.
Addig jó, hogy üzlet.
Kalózcucc mindig van, hamar, gyorsan, mert azok profik.
Azért kell új, mert a piacon kell maradni, uralni kell. A Vista rengeteget lopott a Mac OS-ekből és ha nem tette volna, akkor lemarad. Oprendszert írni korántsem egyszerű mulatság, illetve nagyon lassan megy. Amit most kézhez veszel már évek óta fejlesztik. Ahogy észrevettem a M$ mindig baromi lassan hoz ki service packokat, javításokat, lassan fejlődik a Windows.
Évekkel ezelőtt vettem egy gépet, és raktam rá XP-t. Raktam volna, de a telepítő sajna nem ismerte meg a SATA-s vinyót driver nélkül, én meg nem vettem kislemez meghajtót, mert a 21. században a CD/DVD, pendrive mellé minek?
Pár nappal később valahova installáltam az első magyar Linux disztribúció, az UHU 1.0-ás változatát. Csodák csodája, felismerte a SATA-t és simán települt.
Szóval Linuxot nem szídni, jó az, csak sajnos tényleg érteni kell hozzá. Cserébe sokkal jobban testreszabható, mint a konkurensek. Ráadásul legálisan hozzáférhetsz ingyen.
Tény, hogy a legtöbb embernek semmi szüksége erre és bőven jó, ha a Windows-t nyomkodja, meg az Office-t.
Amugy minden megy!
Egy gondom van csak, hogy van egy BIN-es image.....ahhoz kellene valami beolvastató......
Feltettem a Daemon Toolst - nem történt semmi.........feltettem az Alkohol 120-at - erre kinyifant a rendszer.......még jó hogy éjfélkor volt egy mentésem:-)))))
THX:-) Szopika van még, de már láttom a végét:-)))))
GPS? elakarsz tévedni?
Nekem egy Airis T920-am van...... megy rajta minden.........és most valami 36 ropiért lehet kapni
Illetve vannak a kisebbek, olcsóbbak, azokat nem ismerem...de ma már 28 környékén is lehet kapni cumókát.
Szerintem is inkább Ubuntu.
debian alapú. A csomagjait fel lehet rakni alá.
Főni!: Most azt hogyan magyarázod, hogy amikor én kértem h tedd fel, akkor nem akaródzott (AKMT-s fórum, tegnap 00.00)
ezt a rasszizmust
Melyiket szeded?
Ha kell vm help szólj nyugodtan, szakmabeli vok. IT.
Köszi a segítséget már folyamatban van a letöltés.
Szerintem rendben van ez a gép!
Minden a helyén van rajta!
Ha nincs ilyen, akkor bios frissítés, és lessz.
Sok fuji-nál csináltam már+hp gépeknél is. Modell függő.
Opensuse
Teljesen rendbe van, hibátlanul megy a wifi, touschpad,kártyaolvasó,író minden.
Nem kell semmit felrakni +ba, de ha mégis az se gond.
Elég gyorsan megvan minden, ha nem túl új a gép.
Érdemes kipróbálni
Nem megepő módon a honlapjukról letöltheted.
Ha minden igaz akkor nemsokára tépek egyet felétek.....
megyek megnézem a fülest - báááááááár nagyon nem kivánkozom ki az 5 fokba
Google a barátod.
Suse van itten.
Honnan lehet letölteni a LINUX-ot ,nekem régebben már volt fent a gépen csak a progi nincs meg mert kölcsön volt.
Állitólag van hely ahonnan ingyenesen le lehet tölteni Az enyém SUSSE LINUX xx verzio volt.
Blue!
Gratula a vashoz. Én is kaptam a cégtől 1et. Persze csak használatra.
Utánna jöhet az eszköz gyártója, És azután pedig a Fórumok.
És ha így sem megy akkor gyorsan rohan ki a motorhoz és vezess le minimum 30 Km-rt, hogy lehiggadj.
UFF...
Nosztalgikus kék képernyők, IP cím állításkor újra kellett indítani, eleve nem volt védve az "oprendszer" a memória korrupciótól. Valójában nem felelt meg az operációs rendszer definíciójának, de kétségtelen fejlődés volt a 3.1-hez képest.
Kalózcucc mindig van, hamar, gyorsan, mert azok profik.
Azért kell új, mert a piacon kell maradni, uralni kell. A Vista rengeteget lopott a Mac OS-ekből és ha nem tette volna, akkor lemarad. Oprendszert írni korántsem egyszerű mulatság, illetve nagyon lassan megy. Amit most kézhez veszel már évek óta fejlesztik. Ahogy észrevettem a M$ mindig baromi lassan hoz ki service packokat, javításokat, lassan fejlődik a Windows.
Évekkel ezelőtt vettem egy gépet, és raktam rá XP-t. Raktam volna, de a telepítő sajna nem ismerte meg a SATA-s vinyót driver nélkül, én meg nem vettem kislemez meghajtót, mert a 21. században a CD/DVD, pendrive mellé minek?
Pár nappal később valahova installáltam az első magyar Linux disztribúció, az UHU 1.0-ás változatát. Csodák csodája, felismerte a SATA-t és simán települt.
Szóval Linuxot nem szídni, jó az, csak sajnos tényleg érteni kell hozzá. Cserébe sokkal jobban testreszabható, mint a konkurensek. Ráadásul legálisan hozzáférhetsz ingyen.
Tény, hogy a legtöbb embernek semmi szüksége erre és bőven jó, ha a Windows-t nyomkodja, meg az Office-t.
Blue: nem lehetne a te képeidet is feltölteni, hogy teljes legyen a "szett"?
Amugy minden megy!
Egy gondom van csak, hogy van egy BIN-es image.....ahhoz kellene valami beolvastató......
Feltettem a Daemon Toolst - nem történt semmi.........feltettem az Alkohol 120-at - erre kinyifant a rendszer.......még jó hogy éjfélkor volt egy mentésem:-)))))
Hogy állsz?
Leszedtem neked minden drivert feltenném az ftp-dre amit tegnap adtál (AKMT) csak nem tudok belépni,jók a hozzáférési adatok?
GPS? elakarsz tévedni?
Nekem egy Airis T920-am van...... megy rajta minden.........és most valami 36 ropiért lehet kapni
Illetve vannak a kisebbek, olcsóbbak, azokat nem ismerem...de ma már 28 környékén is lehet kapni cumókát.
www.a4team.hu
http://depo.hu/?pn=product&noc
...
Én GPS-t szeretnék idén, de nincs rá sok millióm, van valakinek ötlete?
Pontosan, a Vista az én hálókártyámat se látta, és a hangkártyát se... Ment rá vissza szépen az XP home edition.